Over ons

Bekijk onze bedrijfsvideo en ontmoet onze collega’s!

In 2004 gestart met twee man en vijf launching customers. Vandaag de dag zijn we trots op ons hechte team waarmee we honderden klanten in binnen- en buitenland bedienen met onze innovatieve en gebruiksvriendelijke recruitment oplossingen.

Zie jij jezelf als een goede toevoeging? Bekijk onze vacatures!

Ons team

We werken vanuit Groningen en Den Haag met een hecht team van enthousiastelingen. Samen bouwen we aan de beste en meest gebruiksvriendelijke oplossingen, waarbij jouw uitdagingen als recruiter ons uitgangspunt zijn.

Werken bij Yellow Yard

Werken bij Yellow Yard

Wil je werken in een enthousiast, gezond en professioneel team? Voor onze vestigingen in Groningen en Den Haag zijn we geregeld op zoek naar nieuwe collega’s.

Ook werken we samen met o.a. de Hanzehogeschool in Groningen voor specifieke stage- en afstudeertrajecten.

Historie

Yellow Yard zag haar levenslicht in 2004. We zijn gestart met een maatwerk pakket voor één van onze eerste opdrachtgevers. Het idee was snel geboren om ons pakket toegankelijk te maken voor, in eerste instantie, de Nederlandse markt. We zijn van daaruit rustig en stabiel gegroeid tot een succesvolle en gezonde onderneming met een imposant klantenportfolio.

Dagelijks gebruiken tienduizenden recruiters over de hele wereld onze oplossingen.

Lionel en Jeroen
Lionel Petitiaux en Jeroen HoekemaOprichters en eigenaren van Yellow Yard B.V.

Hier en nu

Inmiddels is Yellow Yard uitgegroeid tot een winstgevende organisatie met vestigingen in Groningen en Den Haag. Met ons hechte team van enthousiastelingen bedienen we de Europese markt.

Onze klanten bestaan enerzijds uit werving- en selectie bureaus, uitzendbureaus en detacheringsbureaus. Anderzijds werken we voor overheden, gemeenten, zorginstellingen en andere grote organisaties.

Dagelijks werken honderden organisaties en tienduizenden gebruikers met onze producten.

Proberen? Plan direct een demo in met een van onze specialisten