Veelgestelde vragen

Benieuwd naar de voordelen van recruitment software? Lees nu de veel gestelde vragen over de software van Yellow Yard.
Hoe betrouwbaar is Yellow Yard software?

Wij willen niet alleen voldoen aan de verwachtingen van onze klanten op het gebied van service, levering en prestaties, maar deze zelfs overtreffen. We bieden een uptime van 99%.

Betaal ik nog iets naast mijn licentiekosten?

In principe niet! We leveren een full-service pakket waarbij je niet voor verborgen kosten komt te staan. Transparantie is hierin belangrijk, gezamenlijk kijken we naar de functionaliteiten welke het beste aansluiten bij je wensen.

Is er een limiet voor het aantal gebruikers?

Nee, er is helemaal geen limiet! Je betaalt per gebruiker en het aantal gebruikers is volledig onbeperkt voor al onze klanten.

Is de recruitment software van Yellow Yard meertalig?

Ja! Onze software is zowel in het Nederlands als Engels te gebruiken.

Met welke browser werk ik het beste met Yellow Yard?

Bij Yellow Yard doen we er alles aan om de nieuwste technologieën en beveiligingsmethoden te ondersteunen. Om de hoogste beveiligingsstandaarden mogelijk te maken, kunnen we alleen browsers ondersteunen die regelmatig beveiligingsupdates van hun uitgever ontvangen. De volgende meest gebruikte browsers werken met de software van Yellow Yard:

Google Chrome (aanbevolen)
Mozilla Firefox
Safari
Microsoft Edge

Hoe gebruiksvriendelijk is de recruitment software van Yellow Yard op mobiel?

Yellow Yard is mobiel te gebruiken. In onze nieuwe applicatie Yellow Yard Next! is de opbouw zelfs volledig ‘Mobile first’.

Eigenaarschap, hoe zit dat?

Alle data in jouw Yellow Yard omgeving is te allen tijde van jou. Het intellectuele eigendom van Yellow Yard ligt te allen tijde bij Yellow Yard.

Kunnen gegevens worden geëxporteerd?

Ja het is heel eenvoudig data te exporteren. Maak gemakkelijk een uitdraai van een rapportage of exporteer geaccordeerde uren om door te sturen naar de salarisadministratie.

Kunnen gegevens worden geïmporteerd?

In de implementatiefase bieden we aan data te importeren, dit kan op verschillende manieren. Tussentijds grote imports draaien is tegen maatwerktarief mogelijk.

Is de recruitment software van Yellow Yard veilig?

Vanuit Yellow Yard hechten we grote waarde aan een veilige omgeving voor al onze klanten. We werken daarom met een hostingpartij welke ISO gecertificeerd is; alle verbindingen vinden plaats onder een SSL verbinding en er is op verzoek gebruik te maken van extra security opties; bijvoorbeeld het inloggen op basis van IP adres. Daarnaast draaien we regelmatig PEN-testen om de veiligheid te kunnen waarborgen.

Kan ik met meerdere vestigingen werken?

Ja dat kan! We bieden je de mogelijkheid meerdere vestigingen/business units binnen één account te gebruiken. Op basis van dit gegeven is het bijvoorbeeld ook mogelijk databases te splitsen, vanuit meerdere e-mail adressen te werken of te kiezen voor verschillende huisstijl templates.

Wat is de gemiddelde implementatie tijd?

Afhankelijk van de wensen en inrichtingsvraagstukken kunnen we vaak een nieuw account binnen enkele weken opleveren. Ook het bouwen van een recruitment of werkenbijsite is een proces wat binnen enkele weken afgerond kan worden.

Is er een gratis recruitment software proefversie of demo?

Jazeker, we bieden een gratis demo aan. Klik om jouw gratis recruitment software demo aan te vragen.

Heb je nog meer vragen?

Misschien hebben we niet al je vragen kunnen beantwoorden. Neem dan gerust contact met ons op.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel ons: +31 (0)50 76 000 80