Onze klanten

Met veel plezier werken we voor honderden organisaties. Onze focus ligt op de Benelux. Wij werken enerzijds samen met werving en selectie bureaus en detacheringspartijen. Anderzijds werken we samen met grote organisaties waar onze software met succes wordt ingezet op de afdeling P&O.

GGZ Delfland, specialist in speciale zorg.

Wij zijn GGZ Delfland; een middelgrote zorginstelling in de regio’s Rijnmond en Haaglanden. Wij helpen jongeren, volwassenen en ouderen met psychische problemen de regie over hun leven te hervinden. Daarnaast helpen we mensen met een verstandelijke beperking én psychiatrische klachten. We bieden persoonlijke zorg dichtbij. Dat betekent (speciale) zorg die past bij de wensen en behoeften van de individuele cliënt. Samen kijken we wat de beste behandeling is.

PortPeople: op koers in de logistiek

PortPeople is een uitzend- en detacheringsbureau gericht op de logistieke krachten (voornamelijk binnen de haven), waar ontwikkeling en educatie hoog in het vaandel staat. Het bij PortPeople aangesloten opleidingscentrum Portlinq, laat medewerkers op operationeel gebied groeien. Verspreid over Zuid-Holland, met vestigingen in de Botlek, Hellevoetsluis en Spijkenisse, bemiddelt PortPeople in zowel operationele- als kantoorfuncties. In de meeste gevallen biedt het bureau vaste functies aan met uitzicht op overname door interessante opdrachtgevers.

Spaarne Gasthuis, deskundige zorg dicht bij huis.

Als topklinisch opleidingsziekenhuis verbetert Spaarne Gasthuis continu de kwaliteit van de zorg en behandelingen. Samen met patiënten werken ze aan gezondheid. Het Spaarne Gasthuis biedt een breed zorgaanbod. Op een aantal gebieden hebben zij een bijzondere expertise waarin ze nauw samenwerken met zorgpartners in de regio. Per jaar vervult Spaarne Gasthuis zo’n 400 vacatures. Dit doen ze samen met de leidinggevenden; recruitment en management werkt hierin naadloos samen.

Recruitment Moves en Yellow Yard: samen meer resultaat binnen recruitment!

Recruitment Moves bestaat uit Raymond Lemmers en Monique de Jong, beiden van huis uit recruitment consultants en sinds 2018 zakenpartners. Beiden genieten een stevige kennis en ervaring binnen de wereld van (corporate) recruitment. Recruitment Moves adviseert werkgevers over de volledige breedte van hun recruitment aanpak. Denk hierbij aan advies omtrent het inrichten van een ATS, werkenbij-site en recruitmentproces. Daarnaast zijn ze ook actief op het vlak van coaching van recruiters en het begeleiden van interne verandertrajecten.

Hieronder tref je een overzicht van een aantal van onze opdrachtgevers. Om contact op te nemen met een referent, kun je ons een verzoek sturen.

Werving & Selectie

MovimentoZorgdesqTalent in BedrijfSamen VijfCooster Office Professionals

Uitzendbureaus

Eager PeopleSelectProCobuildersJPD PersoneelsdienstenYmatch

Detachering

ItlinxVelten en de WithYelgoInterconceptLegal People

Corporate

Klaverblad VerzekeringenNoordwest ZiekenhuisgroepISS Facility ServicesMedisch Centrum LeeuwardenRaad van de Kinderbescherming

Proberen? Plan direct een demo in met een van onze specialisten