Nieuwe feature! Importeren met 1 druk op de knop vanuit LinkedIn.

Leestijd: ongeveer 1 minuut

Veel van onze klanten maken gebruik van LinkedIn, al dan niet vanuit een betaalde recruiter-seat.
Kandidaten checken, achtergrond informatie vergaren bij een contactpersoon of (nieuwe)klant; LinkedIn heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een zeer succesvolle businesstool.

Hoe leuk zou het zijn als je vanuit LinkedIn direct een kandidaat, bedrijf of contactpersoon aan Yellow Yard kunt toevoegen?

Leuk! En nog meer goed nieuws, het kan ook vanaf nu!

De afgelopen weken hebben we hard gewerkt aan een volledig vernieuwde LinkedIn extensie welke je gemakkelijk kunt downloaden in de Google Chrome store via deze link.

Nadat je de extensie hebt gedownload verschijnt er een klein Yellow Yard icoon in je toolbar, ga je naar LinkedIn dan kun je op dit icoon klikken.
Er opent zich aan de rechterkant van je scherm vervolgens een overlay welke alle informatie van de persoon of het bedrijf verzameld.

Staat er al een vergelijkbaar dossier binnen Yellow Yard? Geen zorg, je krijgt dit te zien en hebt de mogelijkheid om de data bij te werken.
Je kunt te allen tijde kiezen of je een persoon als kandidaat of contactpersoon wilt toevoegen en als kers op de taart worden ook eventuele foto’s of logo’s overgenomen.

Kortom, maximale tijdswinst, een nog beter gevulde database en de perfecte voorbereiding op de past-Corona drukte die voor de deur staat.

 

Om het nog wat duidelijker te maken hebben we een filmpje gemaakt van de verschillende stappen, we wensen je veel plezier toe met het gebruiken van de nieuwe LinkedIn extensie!

Interessant artikel? Deel dit blog:
Recent Posts