Yellow Yard futureproof….nieuwe lay-out in aantocht!

Leestijd: ongeveer 3 minuten

Meegaan met je tijd; ook als software leverancier ontkomen we daar niet aan. De afgelopen jaren mopperden onze salesconsultants regelmatig op de “Windows 95” look en feel van Yellow Yard.

Het doet niets af aan de brede mogelijkheden en stabiliteit welke ons systeem weet te bieden maar, eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat! En zo bogen onze developers zich enige tijd geleden over de tekentafel. Met Yellow Yard Next! in aantocht ontstond het idee om de huidige look & feel hier alvast op aan te gaan passen.

Een hipper uiterlijk én een minder grote overgang naar ons nieuwe platform in de toekomst. Wat ons betreft een win-win situatie.

Wat hebben we aangepakt?

Naast het veranderen van iconen en symbolen hebben we ons voornamelijk gefocust op een Yellow Yard wat rustiger en overzichtelijker te gebruiken is.

Minder felle kleuren, minder pagina vulling, het zogenaamde ‘’clean ’n tidy’’ beleid. Daarnaast zorgen we dat de responsiveness van je Yellow Yard omgeving beter is afgestemd op je scherm format.

Enkele gebruikers, welke in de testfase zitten, geven aan dat het gebruik van Yellow Yard door deze vernieuwing rustiger qua beeld en nog logischer qua opbouw is geworden. Hier zijn we blij mee want ons doel is om jou met zoveel mogelijk plezier je werk te laten doen.

The best is yet to come….

In de aanloop naar Yellow Yard Next! kunnen we je mededelen dat deze vernieuwde look en feel voor iedere gebruiker volledig kosteloos zal worden doorgevoerd in de eerste helft van april 2021.

Dat is al over een paar weken? Klopt!

We hopen dat jij, als gebruiker van ons systeem, hier blij mee zult zijn en we vernemen graag je reactie.

Deel ons je mening mee via ons ticket systeem, per telefoon of per app. Ben je benieuwd naar wat Yellow Yard voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan snel een demo aan!

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recent Posts
Joost mag het weten