Kerstkado’s: Yellow Yard deelt uit! 🎁🎁

Leestijd: ongeveer 2 minuten

December is de maand van de kado’s, Kerstpakketten en relatiegeschenken. We hebben de afgelopen weken twee handige features ingebouwd die we je kado doen voor de feestdagen! Benieuwd? Lees snel verder!

Kado 🎁 1: CV Feedback

Met CV Feedback kun je middels een online formulier feedback vragen bij de opdrachtgever. De feedback van de opdrachtgever wordt direct verwerkt in de workflow voor de volgende stap, bijvoorbeeld het plannen van een kennismakingsgesprek.

Een opdrachtgever kan via een mooi vormgeveven online formulier aangeven of de kandidaat uitgenodigd kan worden (of niet), of op een reservelijst geplaatst mag worden. Ook kan er een toelichting gegeven worden.

Deze nieuwe module werkt naadloos samen met je workflow, zodat je snel kunt zien dat er nieuwe feedback binnengekomen is vanuit je opdrachtgever.

In ons helpcentrum lees je alles over deze nieuwe feature en hoe je deze kunt gebruiken. Ook voor het inrichten hiervan hebben we een artikel in ons helpcentrum geschreven. Heb je vragen over deze feature? Neem gerust contact met ons op door een ticket aan te maken!

Kado 🎁 2: Contactgegevens direct aanklikbaar

Bij kandidaten en contactpersonen sla je een boel contactgegevens op: telefoonnummer(s), e-mailadres, social media accounts etc. Al deze adressen zijn nu direct aanklikbaar vanuit Yellow Yard (zie de iconen in onderstaande schermafbeelding) zodat je nog makkelijker kunt bellen, mailen en DM’en met je relaties.

Figuur 1: contactgegevens direct aanklikbaar

Deze functionaliteit staat voor iedereen aan, je hoeft hier niets voor te configureren.

Mocht je hier vragen over hebben of leuke ideeën, je weet ons te vinden via ons ticketsysteem!

Een prachtige Kerst en een knallend 2022!

Namens het hele team van Yellow Yard wensen we alle lezers van ons blog een prachtig Kerstfeest. Ook wensen we jullie alle gezondheid, succes en geluk voor 2022.

Ook in het nieuwe jaar gaan we je weer regelmatig op de hoogte houden aangaande de nieuwste ontwikkelingen en de handige tips & trucs over het gebruik van onze software. Er zit een aantal hele mooie productupdates aan te komen, dus houd ons blog en onze nieuwsbrief in de gaten!

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts