Nieuw: beveiligde bijlagen en 2fa via Google authenticator

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Privacy en security zijn hot items op het moment, en niet alleen in de recruitment industrie. Als Yellow Yard gebruiker heb je standaard toegang tot onze uitgebreide privacy module en geniet je de voordelen van onze beveiligde software- en serveromgeving. Op de achtergrond werken onze specialisten continue aan een nog veiligere en gebruiksvriendelijkere omgeving voor recruiters. In dit blog delen we twee mooie updates op dit vlak met je!

Bijlagen beveiligd openen

Wanneer je in je browser een bijlage opent, download je deze eerst naar je device (laptop, smartphone etc) om het document vervolgens te openen. Vaak loopt op je device de map met gedownloade bestanden snel vol met CV’s die online bekeken zijn. Ditzelfde geldt voor je opdrachtgevers, veel hiring managers downloaden tientallen CV’s per procedure die blijven hangen in een map met gedownloade bestanden. Wanneer je in lijn met de AVG wilt handelen is het verstandig dit te voorkomen, en daar hebben we iets op bedacht.

Wanneer je op het dossier van, bijvoorbeeld, een kandidaat een bijlage opent, opent deze nu standaard in de browser. Dit zorgt ervoor dat het document niet gedownload wordt naar je device en onze beveiligde serveromgeving niet verlaat. Uiteraard kun je ervoor kiezen het document alsnog te downloaden of te verwerken via de CV Wizard (in het geval van een CV).

Met deze update dragen we verder bij aan het realiseren van een zo veilig mogelijke digitale omgeving voor recruiters. Vragen of tips? Schiet een ticket in!

Twee factor authenticatie via Google Authenticator

We hebben een mooie beveiligingsupdate klaar staan. Vanaf 26 januari bieden we twee factor authenticatie (2fa) aan via Google Authenticator. Naast de methoden voor 2fa die we al bieden, kun je binnenkort ook via de Google Authenticator app op je smart device inloggen op je Yellow Yard omgeving.

Gebruik je nog geen 2fa binnen Yellow Yard? Dan is dit een mooi moment om het uit te rollen binnen je organisatie. Eenmalig koppel je, via een QR code, je Yellow Yard account aan de Google Authenticator. Vervolgens dien je bij het inloggen op Yellow Yard altijd een tweede code in te vullen, die je met je smart device genereert.

Houd ons blog in de gaten voor meer updates de komende tijd. We staan op het punt te starten met een revamp van onze workflow module én onze e-mail synchronisatie. Nóg meer snelheid en gebruiksgemak voor jou als gebruiker van Yellow Yard.

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts