Fijne feestdagen: nieuwe features en op naar een spetterend 2024 🍾

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Met de feestdagen in het vooruitzicht, willen we graag de laatste ontwikkelingen met jullie delen. 2023 is voor Yellow Yard een jaar vol groei, samenwerking en innovatie geweest. In dit blog delen we graag een aantal productontwikkelingen van de afgelopen maanden met jullie.

Update LinkedIn connector

Vanaf versie 1.0.9 kun je in de LinkedIn extensie de status (kandidaat) of het type (contactpersoon) aangeven van een nieuw te importeren dossier. Deze update helpt je nog sneller kandidaten en contactpersonen te importeren vanuit LinkedIn.

Automatisch aanpassen kandidaat status

Met de workflow module van Yellow Yard, kun je automatische acties configureren. De beschikbare triggers en acties breiden we regelmatig uit. Zo zijn er sinds kort nieuwe workflowregels die de status van de kandidaat automatisch aanpast op basis van de beschikbaarheidsdatum.
Automatische aanpassing kandidaat status obv actuele beschikbaarheid
Automatische aanpassing kandidaat status obv een gewijzigde beschikbaarheid

Nieuwe locatie voor externe koppelingen en integraties

Yellow Yard heeft verschillende koppelingen met externe systemen. Denk aan Whatsapp, Stiply voor digital signing of een HR pakket. Om dit overzichtelijker te maken voor onze gebruikers, hebben we alles wat met intgraties te maken heeft gebundeld in Instellingen > Externe koppelingen & Websites.

Bijlagen bij facturen in één keer downloaden

Gebruik je de facturatie module in Yellow Yard, en wil je facturen in bulk kunnen downloaden? Dan is deze update handig voor jouw organisatie. Je kunt nu via selectie bewerken in het facturatie overzicht heel makkelijk de bijbehorende bijlagen downloaden. Deze worden je aangeboden in een ZIP-bestand. Makkelijk voor als je de facturen wil archiveren.

Zoeken in geplande e-mails

We zien dat bij sommige gebruikers het overzicht van geplande e-mails zich behoorlijk vult. Om het makkelijker te maken hierin te navigeren, hebben we hier een zoekfunctie toegevoegd. Zo kun je een specifieke e-mail naar een persoon gemakkelijk terug vinden.

Terugblikken op successen en vooruitkijken naar de toekomst

Terwijl we terugkijken op een jaar vol prestaties, beseffen we dat deze successen alleen mogelijk zijn dankzij de toewijding en het vertrouwen van onze gebruikers. De feestdagen zijn een tijd van reflectie en waardering, en we willen onze oprechte dank uitspreken aan onze community.

We hopen dat jullie genieten van deze bijzondere tijd met dierbaren en kijken uit naar een vruchtbaar 2024, boordevol nieuwe kansen, uitdagingen en successen.

Feestelijke groeten,

Team Yellow Yard.

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts