End of Year updates en: welkom Gemeente Haarlem!

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Vorige week hebben we je uitgebreid geïnformeerd over een aantal product updates, waaronder een update voor onze LinkedIn connector en verbeteringen aan geplande e-mails.

In de tussentijd heeft ons development team niet stil gezeten. Hierdoor hebben we nog een aantal interessante nieuwe features voor je, voordat de champagne mag knallen op 31 december.

Uitbreiding op stoplicht functionaliteit

Aan verschillende workflow tabbladen kun je stoplichten toevoegen. Zo weet je of een dossier ‘over datum’ is (rood) of nog prima binnen de grenzen van je werkproces valt (groen). Deze handige functionaliteit hebben we nu ook toegevoegd op verschillende workflow items in de contacten module. Zo kun je dit ook gebruiken bij contactpersonen en organisaties die een bepaalde periode op een bepaalde status staan. Handig voor je sales workflows! In onze knowledge base lees je meer over het instellen van stoplichten in je workflow.

Zoekprofielen makkelijker beheren

Voorheen kon je zoekprofielen alleen toevoegen. Er werd voor iedereen die je had aangevinkt een nieuw zoekprofiel aangemaakt. Dit is verbeterd: wanneer je op ‘Als zoekprofiel opslaan’ klikt, krijg je bij ‘Opslaan als’ de keuze of je het wil opslaan als bestaand zoekprofiel of als nieuw zoekprofiel. Indien je voor nieuw zoekprofiel kiest, krijg je een extra veld waarin je de naam kunt opgeven. Kies je voor een bestaand zoekprofiel, dan wordt die overschreven. Dat is inclusief diegene die je daarbij hebt aangevinkt.

Beheer van privacyverklaringen

Yellow Yard biedt een suite aan tools om privacyverklaringen te beheren. Hiermee helpen we je organisatie grip te krijgen én houden op privacy en AVG. We hebben een update doorgevoerd waardoor het makkelijker geworden is om kandidaten te vinden waarvan de privacyverklaring binnenkort verloopt. Vanuit de kandidaten module hebben we hier een makkelijke zoekfunctie voor toegevoegd die je kunt inzetten.

Welkom: Gemeente Haarlem

We hebben een mooie naam mogen toevoegen aan ons portfolio: Gemeente Haarlem. In Q4 zijn ze live gegaan met Yellow Yard na een intensief en prettig onboardingstraject. Via hun werkenbij pagina en diverse gekoppelde jobboards komen sollicitanten in Yellow Yard terecht. We zijn trots om de op één na grootste stad van Noord-Holland te mogen bedienen. In de regio zijn we al bekend, dankzij opdrachtgevers als Nova College en Spaarne Gasthuis.
Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts