Zomerupdates: CV Feedback, Mailabonnementen, AVG E-mails en meer!

Leestijd: ongeveer 3 minuten

Kort geleden deelden we onze voorjaarsupdates met veel nieuwe features. Deze zomer hebben we weer een reeks updates doorgevoerd die je werkproces nog efficiënter en gebruiksvriendelijker maken. Van nieuwe opties voor CV Feedback tot verbeteringen in onze mailabonnementen en AVG-verzoeken, we hebben een aantal leuke nieuwe functies toegevoegd. Hieronder lees je alles over de nieuwste updates!

Voorstellen CV Feedback nu ook via geplande mail

We hebben een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de manier waarop je CV Feedback kunt voorstellen aan je klanten. Wanneer je op de ‘Voorstellen’ knop klikt bij een kandidaat, zie je nu de extra optie ‘Gebruik geplande mail’. Deze optie werkt vergelijkbaar met het versturen van mails via onze Bulkmailer, maar dan binnen de omgeving van geplande mail. Dit betekent dat de verstuurde mails zichtbaar zijn in je geplande mailoverzicht en na verzending ook worden opgeslagen in de contacthistorie.

Mailabonnementen: Updates voor snelle notificaties

Goed nieuws voor Hiring Managers die altijd direct op de hoogte willen zijn van nieuwe sollicitanten! We hebben de abonnementenmodule geüpdatet, zodat je nu kunt instellen dat je zo snel mogelijk een melding ontvangt wanneer een nieuwe sollicitant zich aandient. Voorheen was dit beperkt tot maximaal één keer per dag, maar met de nieuwe ‘Zo snel mogelijk’ optie krijg je binnen een uur een notificatie zodra een sollicitant zichtbaar is geworden in je account. Zo ben je altijd snel op de hoogte.

Richting sorteringaangeven in Instellingen – Voorkeuren

Het sorteren van gegevens in je kandidatenoverzicht is nu nog flexibeler. In de instellingen (Instellingen, tabblad voorkeuren) kun je voortaan niet alleen aangeven op welk veld je wilt sorteren, maar ook in welke richting (oplopend of aflopend). Bovendien is er een nieuwe optie toegevoegd om standaard te sorteren op de datum van de laatste koppeling, zodat je altijd de meest recente matches bovenaan hebt staan. Een kleine update die veel gebruiksgemak oplevert!

Motivatie bij koppelingen: Nieuwe feature voor betere kandidaat-inzichten

Er is een motivatieveld bij het tabblad koppelingen toegevoegd. Hiermee kun je nu de motivatie van een kandidaat opslaan bij elke specifieke sollicitatie. Hoewel er altijd al een motivatieveld op kandidaatsniveau was, werd dit bij nieuwe sollicitaties vaak overschreven. Ook werd het notitieveld soms voor motivatie gebruikt, maar dit was eigenlijk bedoeld voor interne notities. Indien gewenst, kan dit veld ook worden opgenomen in het sollicitatieformulier.

AVG hernieuwingsverzoeken: Verzend via je eigen mailaccount

De regels rondom spamfilters worden steeds strenger, vooral bij providers als Google en Yahoo. Dit kan impact hebben op de AVG hernieuwingsverzoeken die via ons worden verstuurd. Om te voorkomen dat deze mails in de spam belanden, hebben we nu de mogelijkheid gecreëerd om privacygerelateerde e-mails via je eigen mailaccount te versturen. In de instellingen onder Privacy kun je naast de standaard Yellow Yard mailer nu ook je eigen gekoppelde mailbox selecteren. Dit zorgt voor een betere deliverability van je mails en een lagere spamscore.

Mail Trigger instellen voor CV Feedback Reacties

Efficiënte communicatie is cruciaal voor elke recruiter. Daarom hebben we het nu nog eenvoudiger gemaakt om automatische mailtriggers in te stellen voor CV Feedback reacties. Deze triggers helpen je om consistent en tijdig te reageren op feedback van klanten, zonder dat je hier handmatig achteraan hoeft. Meer informatie over het instellen van deze mailtriggers vind je op onze supportpagina.

We hopen dat deze updates je zullen helpen om nog efficiënter en succesvoller te werken. Heb je vragen of suggesties? Ons supportteam staat altijd voor je klaar!

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts