Voorjaarsupdate: nieuwe features in Yellow Yard

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Graag nemen we je mee in de updates die we hebben gerealiseerd in onze Recruitment Software. Check voor meer updates ook onze andere blogs van de afgelopen paar maanden over dit onderwerp: Productupdates in februari, Fijne feestdagen: nieuwe features en op naar een spetterend 2024 en End of Year updates en: welkom Gemeente Haarlem!

Gemakkelijker samenvoegen van organisaties en afdelingen

Iedere gebruiker heeft vanaf heden de mogelijkheid om gegevens van de ene organisatie over te zetten naar de andere en vervolgens het oude dossier te verwijderen. In het dossier van de organisatie klik je op het top icon [overzetten] om de gegevens van die organisatie over te zetten. Vervolgens kies je naar welke organisatie de gegevens toe moeten. Tot slot kun je nog een selectie maken van de over te zetten gegevens (contactpersonen, historie, bijlagen, vacatures, projecten) en de actie uitvoeren.

Eigenaar aanpassen bij wijzigen type organisatie

Je kunt nu in de workflow instellen dat je de eigenaar wilt aanpassen bij het wijzigen naar een specifiek type. Dit is bijvoorbeeld handig als je leads binnenkrijgt in één bak en ze dan per accountmanager of recruiter wilt oppakken.
Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts