Haal meer uit Indeed Apply via de nieuwe integratie met Nubos

Leestijd: ongeveer 3 minuten

In de wereld van werving en selectie is het belangrijk om de juiste tools te gebruiken om het recruitmentproces te optimaliseren. Daarom zijn we verheugd om de nieuwe integratie tussen Yellow Yard en Nubos aan te kondigen, waarmee je meer kunt halen uit ‘Indeed Apply’. Deze integratie biedt niet alleen meer efficiëntie, maar ook meer mogelijkheden in het beheren van sollicitaties. In deze blog lees je wat je kunt verwachten van deze integratie, hoe deze werkt, en wat je moet doen om deze te activeren.

Wat kun je met deze integratie, en wat zijn de voordelen?

De integratie tussen Yellow Yard en Nubos stelt je in staat om je vacatures eenvoudig te publiceren op Indeed via de ‘Indeed Apply’ functie. Wat deze integratie uniek maakt, is de mogelijkheid om maatwerk toe te passen op je vacatures voordat ze op Indeed worden geplaatst. Zo kun je bijvoorbeeld specifieke vacatures uitsluiten of ervoor kiezen om alleen de meest recente vacatures te publiceren. Hierdoor heb je meer controle over je wervingscampagnes en kun je deze beter afstemmen op de behoeften van jouw organisatie.

Een ander groot voordeel is de naadloze terugkoppeling van sollicitaties naar Yellow Yard. Zodra een kandidaat via ‘Indeed Apply’ solliciteert, wordt deze sollicitatie direct in jouw Yellow Yard omgeving verwerkt. Nubos slaat geen persoonsgegevens van sollicitanten op, wat betekent dat de gegevens van de sollicitant veilig en direct beschikbaar zijn binnen Yellow Yard. Hierdoor kun je sollicitaties snel en efficiënt opvolgen, zonder handmatige tussenstappen.

Hoe werkt de integratie?

De integratie werkt via een API-koppeling tussen Yellow Yard en Nubos. Nubos haalt via de API van Yellow Yard jouw vacatures op en publiceert deze op Indeed. Hierbij kunnen ze maatwerk toepassen op basis van jouw specifieke wensen. Zodra een kandidaat via ‘Indeed Apply’ solliciteert, komt deze sollicitatie direct in Yellow Yard terecht.

Om de integratie te activeren, moet je eerst een abonnement afsluiten met Nubos. Vervolgens stelt Yellow Yard de benodigde API’s in en deelt deze met Nubos Recruit Connect, zodat zij de koppeling kunnen voltooien. Het configuratieproces vraagt om specifieke instellingen zoals de kandidaat-status, koppelingsstatus, en het wervingskanaal dat je wilt gebruiken.

Wat moet je doen als je de integratie wilt gaan gebruiken?

Wil je de integratie tussen Yellow Yard en Nubos gaan gebruiken? In ons Help Centrum hebben we beschreven hoe dit in zijn werk gaat:

  1. Maak een ticket aan: Start met het aanmaken van een ticket via onze supportpagina, waarin je aangeeft dat je de Nubos-integratie wilt activeren.
  2. Contract afsluiten met Nubos: Neem contact op met Nubos om een contract af te sluiten. Zij zorgen ervoor dat de koppeling met Indeed Apply wordt ingesteld.
  3. API-instellingen configureren: Nadat het contract is afgesloten, zal Yellow Yard de API configureren. De details rondom de integratie bespreken we via het ticket.
  4. Activatie: Zodra de API is ingesteld, voert Nubos de benodigde acties uit om de koppeling te activeren. Vanaf dat moment worden jouw vacatures automatisch naar Indeed gepost en komen sollicitaties direct terug in Yellow Yard.

Met deze integratie kun je de kracht van Indeed Apply volledig benutten, terwijl je volledige controle houdt over je wervingsprocessen. Heb je vragen of wil je meer weten over deze integratie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts