Joost mag het weten #9

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Ken je dat? Een onbekende zoekt contact met je en jij gaat direct op zoek naar de bijbehorende website. Op basis van de website vorm je een oordeel over diegene. Zonder ook maar een woord gewisseld te hebben, heb je een beeld bij deze onbekende. De website ziet er niet heel erg professioneel uit, dus dan zal de dienstverlening ook wel niet veel soeps zijn. Kort gezegd; een goed ontworpen en functionerende website is ontzettend belangrijk voor de reputatie en daarmee het succes van je bedrijf.

Daarom bieden wij onze klanten mooie en goed ontwikkelde websites. Het gaat dan vooral om websites die gekoppeld kunnen worden aan Yellow Yard, zodat de workflow tussen de voor- en achterkant optimaal verloopt. Nu denk je misschien:”Joost, jij bent toch van de Client Support? Waarom begin je dan een verkooppraatje over websites?”

Super-seller Joost!

Dit is niet per se een verkooppraatje, maar meer een constatering. En blijkbaar doen wij het goed, want meer en meer klanten gaan met ons in zee voor de ontwikkeling van een website. Collega Gijs maakt bijna overuren om alle nieuwe klanten te helpen. En ik ben dan graag zo collegiaal om te helpen waar mogelijk. Ik heb tenslotte de nodige web development ervaring opgedaan in eerdere functies. En dat komt nu erg goed uit!

Maar het is niet de manier waarop wij graag werken. Ik wil mij in de regel kunnen concentreren op mijn hoofdtaak: support. Zoals je me inmiddels kent, vind ik het helpen van de klant het belangrijkste. En continu bijspringen bij de ontwikkeling van websites komt de kwaliteit van mijn werk niet ten goede.

Een nieuw lid

Daarom heb ik goed nieuws: wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team! We hebben geprobeerd collega Gijs te klonen, maar dat werd een heel ethisch dilemma. Daarom kiezen we nu maar voor de reguliere weg: Yellow Yard is op zoek naar een nieuwe Front End Developer, die technisch gezien zijn weg weet te vinden in het ontwikkelen van WordPress-websites, niet vies is van een beetje wireframing en bovenal wil bijdragen aan de best mogelijke oplossingen voor recruiters. Op onze website staat een prachtige vacature, uiteraard goed gescreend met behulp van de VacatureVerbeteraar. Wat een geweldige tool, zeg (dat moest ik van Manon nog even zeggen). We hebben ons uiterste best gedaan om te laten zien dat je bij Yellow Yard onderdeel wordt van een heel fijn team. Oké, deze paragraaf was wel een beetje een verkooppraatje.

vacature front end developer
We staan inmiddels te trappelen om de nieuwe collega welkom te heten. Dus mocht je iemand kennen, wijs hem of haar dan op deze vacature.

Tot tickens!

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recent Posts