Dennis deelt kennis #2

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Het aanmaken van een ticket is binnen Yellow Yard dé manier om vragen te stellen. Ons supportteam lost dagelijks tientallen van deze tickets op. In deze tweede Dennis deelt kennis vertelt Dennis je alles over deze tickets én een nieuwe feature. Benieuwd? Lees dan snel verder! 

Support nader bekeken

Als klant van Yellow Yard ontkom je er niet aan dat je soms een vraag hebt. Het aanmaken van een nieuwe gebruiker, het vastzetten van een bepaald veld of het genereren van een extra vacature-feed. Voor al deze vragen hebben wij een supportteam welke dagelijks tientallen vragen oplost en verder intern uitzet ter onderzoek. Enkele weken geleden introduceerden wij Jeroen al, één van onze supportmedewerkers. Grote kans dat je hem treft als je telefonisch contact met ons opneemt. We bieden onze klanten telefonisch, per mail en per ticketsysteem service. Met name deze laatste geniet onze voorkeur gezien we tickets makkelijk kunnen inplannen binnen ons team en je een stukje dossieropbouw genereert van de lopende vraag. 

Tickets, tickets, tickets!

Heb je eenmaal een ticket aangemaakt binnen je Yellow Yard omgeving, dan kun je deze altijd terugvinden door rechts boven in je scherm op tickets te klikken. Je kunt het overzicht filteren op actuele tickets en alle statussen. Op deze manier is het gemakkelijk om terug te zoeken binnen oudere, reeds afgehandelde tickets. Binnen Yellow Yard worden tickets op volgorde van binnenkomst opgepakt en opgelost of verder intern uitgezet omdat er soms onderzoek vanuit development noodzakelijk is. Een kleine uitzondering hierop vormen zo genaamde ‘’bugs’’. Deze genieten als enige een hogere prioriteit. Doordat we tickets intern categoriseren, kunnen we binnen onze processen monitoren waar we extra aandacht aan moeten besteden. Het verbeteren van onze service processen staat hierdoor nooit stil.

Nieuwe feature: ticket heropenen

Het komt regelmatig voor dat klanten verbaasd zijn over het feit dat een ticket gesloten is; een klein stukje uitleg én een oplossing hiervoor is wel op zijn plaats. Indien je een reactie op je ticket hebt gekregen, zie je een rood waarschuwingsicoon verschijnen bij je tickets. Je kunt na het aanklikken van het ticket jouw reactie op ons antwoord invoeren. Echter, soms blijft een ticket liggen in alle drukte en daarvoor hebben we alle begrip. We sturen daarom standaard na 7 dagen geen reactie een reminder. Volgt er opnieuw geen reactie, dan sluiten we na 7 dagen het ticket.

Maar, daarmee is het probleem niet altijd opgelost. Speciaal voor deze situaties en om overzicht te bewaren  kun je nu zelf tickets ‘heropenen’. Een nieuw ticket over dezelfde vraag geeft immers een vertekend beeld. Klik simpelweg het gesloten ticket open, klik op het top-icon ‘Heropenen’ boven het ticket. Voer vervolgens je bericht in en klik op opslaan. Het top-icon is te herkennen aan de afbeelding van een slotje. Op deze wijze komt een gesloten ticket weer tot leven en kunnen we alsnog samen met jou zorgen voor een snelle en goede oplossing!

 

Interessant artikel? Deel dit blog:
Recent Posts