Even voorstellen: Jeroen Oosterwijk!

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Per oktober 2019 is Jeroen begonnen als support medewerker; een rol die hem prima past én ervoor zorgt dat hij met veel klanten contact zal hebben. Wel zo leuk om wat meer over hem te weten te komen dachten wij. Benieuwd naar meer over Jeroen? Lees snel verder!

Geboren en getogen in Grunn!

Jeroen is 32 jaar geleden geboren en getogen in Groningen en hier nog steeds woonachtig. Gelukkig zonder een al te groot accent 😉. Van huis uit raakte Jeroen al vroeg bekend met techniek; zijn ouders bezaten een drukkerij en na wat omzwervingen en een studie Communicatiesystemen kwam daar dan toch de IT om de hoek kijken. De afgelopen jaren heeft Jeroen verschillende dingen gedaan; zo is hij bevoegd autorij-instructeur en heeft hij zijn eigen bedrijf binnen technische ondersteuning van Apple gebruikers. Echter, alleen is maar alleen binnen een eenmanszaak en via één van onze developers Johan raakte Jeroen enthousiast over Yellow Yard. Het balletje ging rollen et voila!

Hond, sport en natuur

Naast zijn baan bij Yellow Yard doet Jeroen aan crossfit en is hij een fanatieke ijshockeyer. Staat hij niet op de schaats, dan kun je hem ook altijd blij maken met Formule 1. Om tussen het sportieve geweld door te ontspannen, trekt hij graag met hond en vriendin de bossen in. Grappig om te bemerken dat steeds meer Yellow Yarders ‘aan de hond’ gaan. Mits ze zich netjes gedragen mogen honden mee naar kantoor, ’t geeft altijd een hoop gezelligheid! Maar, sportief of niet, een avondje borrelen met vrienden of een Netflix marathon op de bank slaat Jeroen ook niet af.

Jeroen, van harte welkom bij het Yellow Yard team! Wil je nog iets kwijt?

‘’Ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe functie bij Yellow Yard; super tof om weer deel uit te maken van een gemotiveerd team. Ik kijk er naar uit onze klanten verder te kunnen helpen’’!

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recommended Posts
dennis-deelt-kennis