Even voorstellen: onze grootste redesign sinds 2007 🚀

Leestijd: ongeveer 3 minuten

Voor duizenden recruiters, van MKB tot corporate, is Yellow Yard de plek waar het werk gemakkelijker wordt. We helpen je als recruiter tijd te winnen waardoor je meer aandacht aan de inhoud van je vak kunt geven. Een groot verschil met het runnen van een wervingsbureau (of -afdeling) waarbij je honderden e-mails en spreadsheets moet onderhouden.

Elke persoon die een rol speelt in je recruitmentproces – op kantoor of op afstand, met of zonder kennis van je proces – moet snel en gemakkelijk in staat zijn de juiste info te vinden. Én bij te dragen aan het proces. Van sollicitant tot opdrachtgever en van recruitment stagair tot HR Manager.

Daarom lanceren we een simpelere en aantrekkelijkere gebruikerservaring voor al onze gebruikers.

Met de nieuwe versie kun je:

  • Sneller de juiste informatie vinden;
  • Gemakkelijker navigeren tussen verschillende modules;
  • Eenvoudiger informatie bewerken en opslaan;
  • Sneller meerdere items tegelijk bewerken;
  • Makkelijker zoeken doordat snel zoeken altijd zichtbaar is;
  • Genieten van een prettigere gebruikerservaring.

De nieuwe lay-out maakt het voor iedereen gemakkelijker Yellow Yard te gebruiken en eenvoudiger om jouw specifieke processen onder de knie te krijgen. Hieronder zetten we uitgebreider uiteen wat er verbeterd is.

Rustigere ervaring

Wanneer je je vernieuwde Yellow Yard voor het eerst opent, zal het je gelijk opvallen dat het rustiger oogt. We hebben hiervoor gekozen, omdat dit je helpt gemakkelijk de juiste informatie te vinden. Snel zoeken blijft altijd ‘sticky’ bovenin je scherm hangen, zodat deze feature altijd in de buurt is.

Alle belangrijke features direct onder de knop

We hebben ervoor gezorgd dat de functionaliteiten die het meest gebruikt worden, het gemakkelijkst te vinden zijn. Zo beweegt de ‘Opslaan’-knop altijd mee wanneer je iets bewerkt en zijn snel zoeken, tickets en je instellingen altijd bovenin het scherm te vinden. Zonder te scrollen.

Bekijk je een overzicht met bijvoorbeeld kandidaten of vacatures? Klik eens met je rechter muisknop op een rij. Dan zie je direct welke acties je op dat dossier kunt uitvoeren. Gemakkelijk en supersnel!

Minder paars

We zijn hartstikke trots op onze huisstijl en kregen toch over de jaren te horen dat ons platform wel érg paars oogt. We hebben het kleurenschema opnieuw tegen het licht gehouden wat heeft geresulteerd in kalmere schermen met, inderdaad, minder opzichtige paarse balken. Dit is niet alleen prettiger voor het oog, het biedt ook de ruimte meer informatie – overzichtelijk – op je scherm te tonen.

En last but not least, de (paars georienteerde) iconen in ons menu zijn ook versimpeld. En daarmee kalmer en duidelijker geworden.

En ten slotte

Deze grote update wordt kosteloos doorgevoerd voor alle Yellow Yard gebruikers. We hebben veel feedback en tips ontvangen de afgelopen jaren. Op basis hiervan zijn we in staat ons recruitment platform naar een nog hoger level te tillen. Veel dank aan een ieder die hieraan heeft bijgedragen!

Heb je nog een goede tip of een vraag? Maak gerust een support ticket aan vanuit je (nieuwe!) Yellow Yard omgeving.

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts
    Joost mag het weten