Onze nieuwe Project Manager: Mike de Jong

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Mike de Jong is 1 juli 2021 gestart in de rol van Project Manager binnen Yellow Yard. Als schakel tussen ons implementatieteam en de klant is hij verantwoordelijk voor het succesvol onboarden van nieuwe klanten van Yellow Yard. Graag laten we je kennis maken met deze geboren Noord-Hollander.

Van Alkmaar naar Groningen

Geboren in Alkmaar, opgegroeid in Schagen en inmiddels al ruim 15 jaar in de Noordelijke provincie woonachtig. Mike woont met zijn jonge gezin in de stad Groningen en is in zijn vrije tijd een echte ‘Family Guy’ zoals hij het zelf omschrijft. Hij haalt veel energie uit het maken van verre reizen, bijvoorbeeld naar Maleisië en Zuid-Afrika. Dichter bij huis is koken een grote passie van Mike. De ingrediënten maakt hij soms zelf, sinds een tijd houdt hij zich bezig met de ecologische kweek van paddestoelen. Pardon? Ja, paddestoelen! Op koffieresidu (die donkerbruine massa in de lekbak van je Jura-machine) kweekt hij oesterzwammen die hij, je raadt het al, gebruikt wanneer hij gaat koken.

De eerste weken bij Yellow Yard

Mike is redelijk in het diepe gesprongen. Hij wist dat Yellow Yard een behoorlijk omvrangrijke productsuite heeft, in de praktijk bleek het nog meer dan verwacht. Hij heeft in korte tijd enorm veel informatie ingewonnen en hiermee een aantal nieuwe trainingen ontwikkeld voor onze gebruikers. Zo heeft hij de instaptraining voor nieuwe gebruikers vernieuwd en een nieuwe training voor beheerders geschreven. Ook heeft hij de eerste trainingen al, met succes, gegeven aan nieuwe gebruikers.

Wanneer kom je Mike tegen als Yellow Yard gebruiker?

Het grootste gedeelte van zijn tijd is Mike bezig met het onboarden van nieuwe klanten. Nadat de overeenkomst gesloten is neemt Mike je mee in de implementatieperiode. Hij overziet de planning, is de schakel tussen opdrachtgever en ons ontwikkelteam en eindverantwoordelijk voor ons wederzijds succes. Wanneer je nieuwe features afneemt of iets op maat laat ontwikkelen zal Mike ook je contactpersoon zijn bij de uitrol hiervan.

We wensen je van harte welkom binnen het team, Mike! Nog iets toe te voegen?

‘’Ik vind het een fijn vooruitzicht om klanten een prettige beleving van Yellow Yard te kunnen bieden, zowel bij aansluiting op het systeem als daarna, bij het bieden van nazorg!’’

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recommended Posts