Digitaal ondertekenen vanuit Yellow Yard? Gebruik de Stiply integratie!

Leestijd: ongeveer 1 minuut

Altijd al documenten digitaal willen laten ondertekenen vanuit Yellow Yard? Die integratie met Stiply die we gebouwd hebben stelt je in staat documenten te laten tekenen en dit proces mooi te volgen. Eén of meerdere personen (denk aan opdrachtgevers en kandidaten) kunnen documenten digitaal tekenen, waarbij je precies kunt tracken welke stappen er al genomen zijn. En om het je nóg makkelijker te maken, worden herinnerings e-mails naar ondertekenaars automatisch uitgestuurd!

Een digitale handtekening?

Een digitale handtekening is het geven van een akkoord voor een overeenkomst. Alleen doe je dit niet met pen en papier zoals gebruikelijk, maar via een digitaal apparaat. Dit kan zowel via laptop, PC als tablet of smartphone.

Aan de slag met Stiply

Natuurlijk wil je direct aan de slag met deze integratie. De eerste stap is het afsluiten van een abonnement bij Stiply. Van daaruit kan onze support afdeling de Stiply integratie voor je klaarzetten. Op onze kennisbank vertellen we je hoe we dit doen en wat we hiervoor nodig hebben.

Is je Stiply account gekoppeld aan Yellow Yard en zijn je document sjablonen ingericht? Dan kun je aan de slag met je eerste document! Wanneer je een ondertekenverzoek gaat versturen, krijg je in Yellow Yard onderstaand scherm te zien:

Heb je vragen over deze integratie? Schiet gerust een ticket in bij onze support desk, we helpen je graag op weg. Ook kun je alvast verder lezen op onze kennisbank over het ondertekenen van documenten binnen Yellow Yard.

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts