Steun samen met Yellow Yard het Jeugdfonds voor Sport & Cultuur

Leestijd: ongeveer 1 minuut

Dagelijks helpen we duizenden recruiters met slimme software. We vinden het belangrijk om terug te investeren in onze omgeving. Daarom dragen we continu bij aan duurzame projecten en goede doelen. Wist je dat in het datacenter van Yellow Yard gebruik wordt gemaakt van 100% groene stroom afkomstig van het windmolenpark Amalia, gelegen bij IJmuiden? De volledige jaarlijkse energiebehoefte van dit dit datacenter wordt van dit windmolenpark betrokken.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
In Nederland groeien gemiddeld 2 à 3 kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen.

Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor deze kinderen en jongeren. Sporten en spelen doe je niet alleen, dat doe je samen. Elk kind verdient het om mee te doen

Tijdens de Marathon van Sevilla op zondag 19 februari 2023 steunt Yellow Yard dit goede doel. Geen mooier sportief evenement dan de marathon om dit prachtige doel te steunen.

Mede-oprichter en -eigenaar van Yellow Yard, Lionel Petitiaux, rent de marathon van Sevilla namens Yellow Yard. Je kunt ons meehelpen om het Jeugdfonds Sport & Cultuur te steunen door te doneren. Alle hulp wordt enorm gewaardeerd!

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts