Vacatures direct doorplaatsen naar jobboards als Monsterboard, Indeed of Talent.com?

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Binnen Yellow Yard hebben we diverse integraties met multiposters, zoals Vonq en Recruitment Technologies (Knollenstein). Zo kun je met een paar muiskliks je vacatures doorplaatsen op tal van jobboards.

Heb je geen abonnement bij een multiposter en wil je toch je vacatures doorzetten op leading jobboards als Talent.com, Jobbird, Indeed en Monsterboard? Dat kan vanaf nu gemakkelijk via een aangepaste XML feed.

Job XML feeds

Door Yellow Yard’s Job XML feeds te gebruiken, kun je je vacatures op een groot aantal platforms tegelijkertijd plaatsen. Dit vergroot de kans op meer zichtbaarheid en bereik van de vacatures, wat op zijn beurt positief bijdraagt aan het bereiken van meer sollicitanten.

Het handmatig plaatsen van vacatures op verschillende job sites kan een tijdrovend en repetitief proces zijn. Door gebruik te maken van onze Job XML feeds kun je dit proces makkelijk automatiseren en tijd besparen bij het plaatsen van vacatures op verschillende platforms.

Hoe gaat het in zijn werk?

In Yellow Yard kunnen gebruikers een ticket aanmaken om een Job XML feed aan te vragen voor de gewenste job site, zoals Monsterboard of Talent.com. Onze support afdeling zorgt vervolgens voor een extra optie bij de publicatie-opties van de vacatures. Hierdoor kan de juiste XML feed doorgestuurd worden naar het gekozen jobboard.

Dit proces automatiseert het handmatig plaatsen van vacatures op verschillende job sites en biedt tijdsbesparing en vooral gemak.

Vacature beschikbaar maken in de nieuwe feed

Om een vacature in de nieuwe feed te krijgen is het benodigd om bij een vacature de juiste publicatie opties te kiezen. Zo staat er een optie om te publiceren op je eigen site of werkenbij website, maar komt hier een nieuwe optie bij. Bijvoorbeeld:

Direct aan de slag?

Schiet een ticket in via je Yellow Yard omgeving, dan gaan we voor je aan de slag met je nieuwe Job XML feed.

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts