NIEUW! Solliciteren via Whatsapp!

Leestijd: ongeveer 2 minuten

In de huidige markt is het belangrijk om de drempel voor een sollicitant zo laag mogelijk te houden. Potentiële sollicitanten zoeken en lezen vaak vacatures vanaf hun telefoon. Solliciteren blijft er dan nog wel eens bij. Om deze groeiende groep geïnteresseerden in jouw vacature tóch direct te laten reageren, hebben we de optie ‘Solliciteren via WhatsApp’ toegevoegd aan onze diensten. Deze knop, voorzien van het WhatsApp logo, plaatsen we op de sollicitatiepagina van de vacature op je website.

Klikt de kandidaat hierop? Dan opent zijn of haar WhatsApp met een automatisch bericht naar het door jou ingestelde telefoonnummer. Indien de kandidaat op verzenden drukt krijg je als recruiter een melding binnen via WhatsApp. Vervolgens beschik je over de contactgegevens van de kandidaat en kun je deze verder het proces inleiden. Perfect!

Raymond Lemmers  en Monique de Jong van RecruitmentMoves, die aan de wieg stonden van deze ontwikkeling zeggen het volgende hierover:

“Wij hebben de mooie opdracht om ATS’en in te richten voor onze klanten die hun recruitmentproces willen verbeteren. Daarbij gaan wij altijd voor de beste candidate journey. Met de nieuwe WhatsApp feature van YellowYard kan de sollicitant nog makkelijker solliciteren. Daar worden wij ook heel blij van! Erg fijn dat Yellow Yard als leverancier meedenkt in onze innovatieve visie”.

Omdat een een kleine wijzing moeten aanbrengen aan je sollicitatieformulier rekenen we éénmalig € 50,- om deze feature bij je aan te zetten;

Interessant artikel? Deel dit blog:
Recent Posts