Recruitment Moves en Yellow Yard: samen meer resultaat binnen recruitment!

Leestijd: ongeveer 3 minuten

De komende tijd zullen we regelmatig een artikel publiceren waarin we een samenwerking centraal stellen. Dit kan met een van onze klanten, een collega IT leverancier of zoals in deze eerste klantcase, met een recruitment advies bureau zijn. Lees hier wat de ervaringen en de beweegredenen van Recruitment Moves waren voor het werken met Yellow Yard!

Recruitment Moves uitgelicht

Recruitment Moves bestaat uit Raymond Lemmers en Monique de Jong, beiden van huis uit recruitment consultants en sinds 2018 zakenpartners. Beiden genieten een stevige kennis en ervaring binnen de wereld van (corporate) recruitment. Recruitment Moves adviseert werkgevers over de volledige breedte van hun recruitment aanpak. Denk hierbij aan advies omtrent het inrichten van een ATS, werkenbij-site en recruitmentproces. Daarnaast zijn ze ook actief op het vlak van coaching van recruiters en het begeleiden van interne verandertrajecten. 

Klantcase Recruitment Moves - Yellow Yard Recruitment SoftwareMonique: ‘’We horen van veel (potentiële) klanten dat men tegenwoordig steeds moeilijker de juiste kandidaat weet te vinden, laat staan aannemen. Als gevolg hiervan zijn veel organisaties kritisch gaan kijken naar hun recruitmentproces en komt men erachter dat er (te) weinig kennis in huis is om hier doelgericht efficiencyslagen in maken. Pak je, je recruitmentproces aan, dan merk je dit in je time per hire en cost per hire. Om dit te realiseren schakelen mensen ons in’’. 

Candidate journey en flexibiliteit

Raymond: ‘’Voor veel van onze klanten staat de candidate journey centraal. Hoe richt je een proces zo vriendelijk mogelijk in? Hoe haal je eventuele drempels weg? En hoe pak je daardoor een hogere conversie? Dat zijn geregeld de vragen. Om die routing te optimaliseren is het belangrijk dat de ATS leverancier een bepaalde flexibiliteit kent.

Klantcase Recruitment Moves - Yellow Yard Recruitment Software

Wij kennen geen exclusiviteit richting Yellow Yard en toch komen ze in een vergelijking of aanbesteding vaak als winnaar uit de bus. Vanuit Monique en mij bekeken is dit zeker te wijten aan de flexibele, innovatieve instelling binnen Yellow Yard. Voorafgaand en gedurende de implementatie kijkt en denkt Yellow Yard mee, nieuwe features worden doorgevoerd en deze zijn vaak voor meerdere klanten interessant. Ideeën die door ons worden aangedragen, o.a het solliciteren via WhatsApp, worden vlot opgepakt en indien haalbaar ook uitgevoerd.

In de afgelopen 2 trajecten met zorginstelling Domus Magnus en de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond, is er bijvoorbeeld door Yellow Yard een wijziging uitgevoerd in de volgorde van implementatie. We zijn begonnen met het finetunen van de gewenste workflow waardoor we in het overige proces konden versnellen. Heel fijn!”.

Advies én praktijk ervaring

Binnen Yellow Yard kunnen we vertrouwen op een ruime kennis en ervaring binnen de Nederlandse recruitmentbranche. Zowel aan de bureau als aan de werkgevers zijde is specialistische kennis aanwezig waar onze klanten dagelijks gebruik van maken. En zo hoort het ook. We willen verder, veel verder gaan dan alleen maar onze rol als software leverancier.
Loop je vast in je proces? We adviseren je graag over de verschillende componenten of verwijzen je naar partijen waar we een fijne samenwerking mee hebben.

Wil je eens kijken of Recruitment Moves iets voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Raymond Lemmers of Monique de Jong Uiteraard willen wij ook met jou in contact komen mocht je daar interesse in hebben. 

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts
    Sneak peek Yellow Yard Next! juli 2019