Sneak peek Yellow Yard Next! augustus 2019

Leestijd: ongeveer 1 minuut

In de reeks van sneak peeks van Next! delen we deze maand wederom live beelden. Deze keer staat de CV Wizard centraal. Ben je benieuwd wat deze functie voor jou te bieden heeft? Bekijk de video en lees meer!

De nieuwste live beelden van Next!

In juni en juli lieten we je al meer zien over de e-mailfunctie. Heb je de video gemist? Bekijk ze dan hier en hier! In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we je tevens op de hoogte van de laatste beelden van Next!. Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan via onze blogpagina.

De CV Wizard: de laatste preview van Next!

Onze laatste preview betreft de CV Wizard. Dit is dé manier om snel en compleet cv’s te extraheren en eventueel direct in je eigen huisstijl te converteren. Ook deze module is in Next! flink ‘onder handen genomen’.

Benieuwd naar de CV Wizard? Bekijk hier de video:

 

Meer zien van onze Next! versie? Abonneer je dan op ons YouTube kanaal! 

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recommended Posts
    klantcase-recruitment-movesPortPeople en Yellow Yard: snel en compleet de juiste persoon op de juiste plek!