PortPeople en Yellow Yard: snel en compleet de juiste persoon op de juiste plek!

Leestijd: ongeveer 2 minuten

In dit artikel vertelt Koen Somers, vestigingsmanager van PortPeople, waarom zij kozen voor Yellow Yard en wat de samenwerking voor hen betekent.

PortPeople: op koers in de logistiek

PortPeople is een uitzend- en detacheringsbureau gericht op de logistieke krachten (voornamelijk binnen de haven), waar ontwikkeling en educatie hoog in het vaandel staat. Het bij PortPeople aangesloten opleidingscentrum Portlinq, laat medewerkers op operationeel gebied groeien. Verspreid over Zuid-Holland, met vestigingen in de Botlek, Hellevoetsluis en Spijkenisse, bemiddelt PortPeople in zowel operationele- als kantoorfuncties. In de meeste gevallen biedt het bureau vaste functies aan met uitzicht op overname door interessante opdrachtgevers.

Koen: “Bij het opschalen van het aantal vestigingen, was het van groot belang dat we een goed recruitmentsysteem zouden implementeren. Voor onze workflow is het essentieel dat de drie vestigingen er tegelijk en samen in kunnen werken. Yellow Yard heeft uitgebreide mogelijkheden wat betreft de personalisatie van het systeem. In vergelijking met andere leveranciers levert Yellow Yard dit op een heel werkzame en eenvoudige wijze. Deze keuzevrijheid en de gebruiksvriendelijkheid heeft ons doen besluiten om met Yellow Yard in zee te gaan”.

PortPeople en Yellow Yard: snel en compleet de juiste persoon op de juiste plek!

Gegevens van kandidaat en opdrachtgever binnen handbereik!

Door het personaliseren van het systeem, zijn al onze wensen geïmplementeerd. We zijn nu in staat een actueel kandidatenbestand bij te houden dat toegankelijk is voor alle vestigingen en bovendien voldoet aan de AVG! Daardoor zijn we veel minder tijd kwijt aan het uitzoeken waar in het sollicitatieproces de kandidaat zit. We weten welke collega de kandidaat heeft gebeld, wat er besproken is en welke actiepunten eraan zijn gekoppeld. Ditzelfde geldt voor app- en mail contact. Het zorgt voor complete dossiers van kandidaten én opdrachtgevers. Het contact met opdrachtgevers loopt dankzij het systeem ontzettend soepel. Het geeft ons de mogelijkheid direct op overzichtelijke wijze alle informatie in te zien en daarop te anticiperen”.

Goede service voor, tijdens en na implementatie

“Het implementeren van ons systeem is erg prettig verlopen. Yellow Yard communiceert duidelijk en in korte lijnen, men denkt goed mee over de meest optimale inrichting. Ze verzorgen trainingen op locatie, zodat iedere medewerker direct aan de slag kan. Nadat de implementatie was voltooid, konden we bij de helpdesk terecht voor vragen. De helpdesk is altijd goed en snel bereikbaar. We kunnen kiezen voor telefonisch contact of het aanmaken van een ticket, wat erg prettig werkt. Kleine problemen worden direct opgelost en tickets worden snel opgevolgd. Dat de basis helpdesk gratis is, was de kers op de taart.”

Ook interesse in een gepersonaliseerd systeem?

Heb je na het lezen van dit artikel interesse in een gepersonaliseerd recruitmentsysteem of andere diensten van Yellow Yard? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende demo aan! Meer weten over de activiteiten van PortPeople? Kijk dan op www.portpeople.nl.

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts
    Sneak-peek-Yellow-Yard-agenda-module