Groeiblog: Trainen voor succes

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Aangewakkerd door de FD Gazelle-awards en het evenement Let’s Gro, bespreekt Yellow Yard tien dagen lang het concept ‘Groei’. Hoe word je van kleine speler marktleider? 

Elke topsporter weet het: zonder de juiste training lever je nooit een top-prestatie. Dat zie je ook terug in het bedrijfsleven. Om optimaal te kunnen presteren moet je de omstandigheden creëren die de topprestatie mogelijk maakt. Dat betekent een goede omgeving opbouwen en het oefenen van je vaardigheden. Zodat je op het moment dat het ertoe doet niet anders kunt dan slagen.

Groei door Training

Alles staat of valt met de voorbereiding. Train daarom jouw medewerkers tot het uiterste. Geef ze de middelen om succesvol te zijn. Laat hen meegroeien met het bedrijf. Leuke woorden en goede bedoelingen, maar hoe doe je dat dan?

Je personeel maakt het verschil. In de woorden van Richard Branson (Virgin): “Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.” Zorg dus voor je personeel en geef hen alle mogelijke kansen om te excelleren. Daarmee wordt jouw dienstverlening de beste in de markt en zal je marktaandeel toenemen. En blijf investeren in je personeel als je eenmaal de resultaten ziet. Stilstand is tenslotte achteruitgang.

Hoe investeer je effectief in je personeel? Trainen, trainen en trainen. In soft skills, hard skills en health skills.

Soft skills:
Mensen die beter communiceren, zijn gelukkiger en effectiever. Als jouw medewerkers onderling en richting klanten helder kunnen communiceren, levert dat tevreden medewerkers en klanten op.

Hard skills:
Een goede uitvoering van de taak zorgt voor een tevreden klant en een hoger rendement van jouw medewerker. Zorg dus voor de beste training om de beste resultaten te krijgen.

Health skills:
Help jouw mensen met hun gezondheid. De fitte medewerker levert meer rendement op. Dus iedere week vers fruit of een fitness-abonnement betaalt zich uiteindelijk dubbel en dwars terug in lager ziekteverzuim en betere prestaties.

IT skills

Vergeet ook niet de juiste IT-omgeving te scheppen met de juiste software. En train ook regelmatig die vaardigheden, zodat de investering optimaal benut wordt. Yellow Yard is ontwikkeld vanuit de gedachte dat alles zo simpel mogelijk moet werken en voor de gebruiker een vanzelfsprekend, maar onmisbaar instrument is. Je vaardigheid met het instrument maakt of breekt je succes. Daarom bieden wij onze nieuwe klanten uitgebreide trainingen aan, zodat de recruiter het beste kunnen presteren.

Door de juiste voorwaarden te scheppen, versterk je de drijfveren bij je personeel. Iedereen wil succesvol zijn, als het maar niet te moeilijk is. In het volgende artikel gaan we het hebben over de groei van je product of dienst.

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts
    Yellow Yard Recruitment SoftwareJoost mag het weten