Joost mag het weten #7

 In Blog, Joost mag het weten

De eerste Joost mag het weten van 2018! En het is meteen spannend: blijven we bloggen in het nieuwe jaar?

Het klinkt wat dramatisch misschien, maar ik ben nu bijna een jaar aan het werk bij Yellow Yard en dat betekent dat mijn contract bijna afloopt. Gezien het wederzijds uitgesproken welbevinden, weinig om me zorgen over te maken. Maar toch. Voor een millennial is zekerheid tegenwoordig geen vanzelfsprekendheid. Als ik af mocht gaan op de subtiele signalen vanuit de directie (“Een tipje van de sluier: we willen je graag houden 😉 “), dan moest het goed komen.

Retrospectief

En toch ga je dan een beetje mijmeren en terugkijken. Wat heb ik allemaal geleerd het afgelopen jaar? Wat is er een boel gebeurd binnen Yellow Yard, mijn functie en mijn privé-leven. Veel teveel om in een blog te kunnen opnoemen. Laten we toch een poging doen:

Ik ben in februari 2017 gestart bij Yellow Yard, zonder enige kennis van het systeem en met weinig ervaring in de recruitment branche. Dat bleek geen enkel probleem te zijn. In een maand tijd heb ik ontzettend veel geleerd over het systeem en vooral over de branche. Al doende leert men inschatten welke uitdagingen onze klanten bezighouden en waar wij als softwareleverancier wel en niet mee kunnen helpen.

In de maanden erna is het alleen maar leuker geworden. Niet alleen mijn werkzaamheden en de support-dienstverlening, maar Yellow Yard als geheel. Nieuwe collega’s, nieuwe producten, de implementatie van efficiëntere werkwijzes en verbeteringen in het systeem, waar ik alleen maar erg van onder de indruk kan zijn. In heb onze organisatie een enorme sprong zien maken sinds (maar niet alleen dankzij) mijn intrede.

Daarnaast ben ik in het najaar van 2017 verhuisd van Leek naar Groningen, mijn geboortestad. Een kleine stap voor een leek, maar een grote sprong voor efficiëntie! Ik woon nu vlak bij ons hoofdkwartier, waardoor ik iedere werkdag als eerste klaar sta om klanten te helpen. Doordat ik dichterbij woon, is het ook een stuk gemakkelijker om na het werk de kroeg in te duiken met collega’s in onze prachtige stad Groningen. Oh, en die dagelijkse file rond het Julianaplein mis ik als kiespijn!

En door

Al met al was het een bijzonder goed jaar, met de pieken en dalen die daarbij komen kijken. En met een contractverlenging op zak, zie ik mijn toekomst bij Yellow Yard nóg positiever tegemoet; dat ik blijf staat buiten kijf!

Tot tickens!

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!


Recent Posts