Sneak peek Yellow Yard Next!

Leestijd: ongeveer 1 minuut

Vorige week deelden we al de eerste beelden van Yellow Yard Next! met je in onze nieuwsbrief (ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan op onze website!). Als gevolg van die eerste sneak peek ontvingen we veel positieve reacties. Een goede reden om er een kleine blog gaan te wijden dachten we zo.

De laatste live beelden van Next!

Maandelijks introduceren we vanaf nu de laatste live beelden van onze Next! versie aan je via social media en onze nieuwsbrief. De aftrap in februari bestond uit het vernieuwde inloggen en de kandidaatweergave binnen Next!.

Voorproefjes van de verschillende modules

In maart borduren we hier verder op voort en zo krijg je de komende maanden een voorproefje van de verschillende modules welke al gereed zijn. Per maand werken we een onderwerp/module uit: In de desktop variant, maar ook als mobiele weergave. Uiteraard is Next! ook mobile first opgebouwd.

Geniet met ons mee en bekijk hieronder de filmpjes

Desktop versie

Mobiele versie

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recommended Posts
Yellow Yard in 2019, the Next! best thing en meer!Starten als ondernemer binnen recruitment, hoe dan?