Yellow Yard in 2019, the Next! best thing en meer!

Leestijd: ongeveer 4 minuten

In ons vorige artikel benoemden we al de trends op het gebied van recruitment in 2019Naast deze overkoepelende veranderingen komt Yellow Yard dit jaar natuurlijk met een aantal nieuwe features, koppelingen en mogelijkheden. We maken je graag deelgenoot van deze mooie vernieuwingen. Daarom lees je in deze blog alles over onze nieuwe versie Next!, samenwerkingen met verschillende partijen en wat jij als Yellow Yard gebruiker kunt en mag verwachten.

The Next! best thing

Niet altijd zichtbaar, maar daarom niet minder belangrijk is het feit dat ons Scrum-Team onder leiding van Bouke al geruime tijd achter de schermen werkt aan de lancering van Yellow Yard Next!. Komend jaar bieden we onze klanten de mogelijkheid om over te stappen naar een volledig vernieuwde omgeving van Yellow Yard. Iets waar we samen met onze klanten enorm naar uitkijken. Daarom vinden we het ook supertof om te melden dat de eindstreep inmiddels duidelijk in zicht is. We zijn er trots op dat Next! volledig zelf bedacht én zelf gebouwd is.

In 2017/2018 hebben we een aantal focusgroep sessies georganiseerd met klanten om onze interne ideeën te staven. Door het aangaan van de dialoog kwamen we op nog meer slimme verbeteringen. Dit resulteerde in een prachtig functioneel ontwerp en inmiddels zitten we alweer in de volgende fase; het bouwen van de meest intuïtieve, gebruiksvriendelijke en complete recruitmentsoftware tool in de Benelux!

Waar de huidige Classic versie uiteraard al een heel scala aan modules biedt om je te ontzorgen binnen je recruitmentwerkzaamheden, doen we binnen Next! daar nog een schepje bovenop; Een frisse, hippe en rustige lay-out, nog meer (zelf) naar eigen smaak in te richten, slimme features die het aantal kliks en werkzaamheden beperken en een sterk verbeterde e-mail module zijn hier goede voorbeelden van.

Uitrol Next!, intern en extern

Met een project van deze grootte is het onmogelijk alles in één keer te doen. Daarom hebben we de bouw -en lanceringsfase van Next! onderverdeeld in verschillende stappen:
De eerste stap is direct de grootste; onze recruiter-portalen waar zowel onze corporate als onze agency klanten dagelijks in en mee werken. Vervolgstappen zijn onder andere:

    • Onze manager-portalen welke onze corporate klanten veelvuldig gebruiken
    • Het uitbreiden en verbeteren van onze digitale uren portalen
    • Het finetunen van de modules ‘’Inzicht” , ‘’Projecten’’ en ‘’Sales’’

We hebben ervoor gekozen de verschillende stappen in tweewekelijkse sprints te doorlopen. Na het bouwen volgt het configureren, testen en debuggen. We komen graag goed beslagen ten ijs en op deze manier bewaren we rust, overzicht en kwaliteit in dit enorme project. Regelmatig toetsen we onze voortgang bij verschillende klanten om op deze manier scherp te blijven.

Wil je hier een keer aan meedoen? Maak het vooral kenbaar!

Samen staan we niet alleen, digitaal ondertekenen en de rode loper

Waar we in 2018 al zijn begonnen met het integreren van andermans kennis en kunde, bouwen we daar in 2019 op voort. Het toverwoord is hierbij vaak koppelingen. Deze bestaan reeds uit Indeed, The Intelligence Group en WhatsApp, maar voor de eerste helft van 2019 hebben we nóg een grote koppeling op het programma staan: digitaal ondertekenen via Stiply! Praktisch al onze klanten hebben te maken met (arbeids)contracten, offertes en/of overeenkomsten. Hoe fijn is het wanneer deze digitaal getekend kunnen worden en direct onder de juiste kandidaat of contactpersoon binnen Yellow Yard komen te hangen? ‘Heel fijn’ is een veel gehoord antwoord, dus daar moest iets mee gebeuren!

Via onze nieuwsbrief en social media kanalen houden we je op de hoogte van de livegang van deze koppeling. Naast het digitaal ondertekenen horen we steeds vaker van klanten dat zij graag een video-sollicitatie willen ontvangen van een kandidaat. Het ‘rode loper momentje’ moet natuurlijk wel goed ondersteund én gearchiveerd kunnen worden door Yellow Yard en daarom zijn we ook op dit vlak bezig met het onderzoeken van samenwerkingen met partijen die hierin gespecialiseerd zijn.

Geen woorden maar daden

Het leuke van ‘onderweg’ zijn, is dat je langzaam maar zeker steeds meer vorm ziet ontstaan. Daar horen natuurlijk sneak peeks bij! De komende paar maanden zullen we dan ook iedere maand alvast een tipje van de sluier oplichten om jou zo inzage te geven in hoe jouw Yellow Yard omgeving er straks uit komt te zien. Door middel van korte filmpjes, GIF’jes en artikelen brengen we je iedere maand een vernieuwing welke binnen Next! beschikbaar komt.

Abonneer je op via onze website op onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook, LinkedIn en Instagram om als eerste op de hoogte te zijn van de vernieuwde (en soms uitgebreidere) mogelijkheden welke Yellow Yard Next! jou en je organisatie gaat bieden in 2019.

Wij hebben er zin in, we verwachten jij ook!

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recommended Posts
Recruitment anno 2019yellow-yard