Sneak peek Yellow Yard Next! april 2019

Leestijd: ongeveer 1 minuut

Vorige maand deelden we al de eerste beelden van Yellow Yard Next! met je in onze nieuwsbrief (Ben je nog niet aangemeld? Doe dat dan op onze website!). Als gevolg van die eerste sneak peek ontvingen we veel positieve reacties. Een goede reden om er een kleine blog gaan te wijden dachten we zo. We voorzien jullie dan ook graag iedere maand van nieuw materiaal!

De laatste live beelden van Next!

Maandelijks introduceren we vanaf nu de laatste live beelden van onze Next! versie aan je via social media en onze nieuwsbrief. De aftrap in februari bestond uit het vernieuwde inloggen en de kandidaatweergave binnen Next!. In de nieuwsbrief van maart hebben we je laten zien hoe het kandidatendossier er uit komt te zien.

Voorproefjes van de verschillende modules

De komende maanden krijg je een voorproefje van de verschillende modules welke al gereed zijn. Per maand werken we een onderwerp/module uit: In de desktop variant, maar ook als mobiele weergave. Uiteraard is Next! ook mobile first opgebouwd.

Geniet met ons mee en bekijk hieronder de video’s over het kandidatendossier:

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recent Posts
Starten als ondernemer binnen recruitment, hoe dan?Joost mag het weten