Joost mag het weten #19

Leestijd: ongeveer 3 minuten

Het is alweer tijd voor mijn favoriete moment van de maand: mijn blogmoment! Deze keer deel ik weer eens wat over mijn motorplannen en vertel ik over onze 2e zogenaamde LAN-party. Natuurlijk blijft het stukje inhoudelijke kennis niet achter, met dank aan onze Dennis. Benieuwd? Tuurlijk! Lees dan snel verder. 

Mooi weer, gas erop!

De lente is officieel begonnen en daarmee ook het motorseizoen. Ik blog regelmatig over mijn motor avonturen die sinds 2018 een nogal serieuze vorm hebben aangenomen. Met Pasen zal ik namelijk voor het eerst deelnemen aan een race op het circuit van Assen; op dit moment ben ik dus ieder vrij uurtje op en naast de motor te vinden om me zo goed mogelijk voor te bereiden. Ik heb inmiddels twee van die lawaaimakers: gekscherend de HTK*-motor en een heuse racemotor. In de volgende JMHW blog volgt het visuele bewijs van die laatste. Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in. Wish me luck!

*HTK= huis, tuin en keuken.

Pizza, pils en gamen

Verleden week organiseerden we bij Yellow Yard de 2e LAN-party. Voor hen die, net als onze Manon (want ja, vrouwen zijn niet altijd zo van het gamen) niet weten wat dat is; dat leg ik met alle liefde uit. ‘’ Een LANparty is een bijeenkomst van computerliefhebbers die in hun vrije tijd hun computers op een Local Area Network (LAN) aansluiten, dat de computers met elkaar verbindt.’’ Bron: Wikipedia. 

Afgelopen vrijdag was het dus wederom tijd om de extra verlengsnoeren en internetkabels van zolder te halen en onze conference room om te bouwen tot “game-walhalla”. Om 17.00 uur hebben we afgetrapt en waar we de vorige keer nog de hele nacht zijn doorgegaan op liters RedBull, viel dat deze keer wel mee. Omdat veel mensen op zaterdag al afspraken hadden staan, verlieten we even na middernacht het Zuiderpark weer. Wel was het wederom een enorm geslaagde avond/nacht. Op naar de volgende!

Dennis deelt Kennis!

Deze maand in Dennis deelt Kennis: Extra velden, hoe wat en waarom!

“Binnen Yellow Yard bieden we gebruikers de mogelijkheid om zelf extra velden aan te maken. Dit kan erg handig zijn wanneer je specifieke componenten bij kandidaten, organisaties, contactpersonen of vacatures wilt kunnen noteren. Naast het toevoegen van extra velden kun je ook de vorm ervan zelf bepalen. Denk hierbij aan een leeg tekstveld, maar bijvoorbeeld ook aan aanvink-opties of een vooraf gedefinieerd ‘drop down menu’. Bij de laatst genoemde twee, zijn alle gebruikers gedwongen zich te houden aan bepaalde keuzeopties. Het is niet mogelijk om een zelf ingesteld veld verplicht te maken. Indien je dit toch wenst, raden we je aan een ticket in te schieten om te informeren naar andere oplossingen.

Tot slot kun je er binnen bepaalde modules ook voor kiezen een Extra veld te tonen op het tabblad ‘dossier’. Op deze manier heb je de voor jou relevante informatie altijd snel bij de hand. Via Instellingen > Extra velden kun je heel gemakkelijk velden toevoegen!’’.

Op naar de volgende JMHW blog! Vergeet ons laatste filmpje aangaande het kandidatendossier binnen Next! niet te bekijken en:

Tot tickens!

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recent Posts
yellow-yard-nextRecruitment software: essentieel voor iedere recruiter