Dennis deelt kennis #1

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Met het vertrek van onze Joost op support komt, zoals we al aangaven, ook de  ‘’Joost mag het weten’’ blog te vervallen. Echter hebben we een leuke opvolger in het leven geroepen; hierbij de eerste ‘Dennis deelt kennis’! Deze maandelijkse rubriek zal vooral gericht zijn op handige tips & tricks aangaande het gebruik van Yellow Yard. Benieuwd naar de eerste? Lees dan snel verder!

Dennis? Wie is Dennis?

Dennis van Kooten is 30 jaar en inmiddels ruim twee jaar werkzaam bij Yellow Yard. Waar hij ooit begonnen is in de functie van Junior Developer, draait hij nu een combinatiefunctie; implementatie, development én support. Dennis luncht graag met broodjes kaas & salami uit de oven, waardoor ons hele pand regelmatig doorkan als pizzeria door de sterke geur. Dennis speelt al meer dan twintig jaar ijshockey. Hij houdt van een grapje en staat bekend om zijn uitspraken (welke dat zijn houden we even voor ons 😉). Dennis woont in Groningen en komt altijd op de fiets naar zijn werk. Omdat hij een vrij opvallende baard heeft en in de winter vaak een muts draagt, heeft hij hier de bijnaam ‘kabouter’ gekregen. Overigens lacht hij daar zelf het hardste om!

Welke kennis ga je delen Dennis?

‘’In mijn dagelijkse werk kom ik veel vragen tegen; vanuit onze klanten, maar ook binnen onze interne innovatie trajecten. Yellow Yard is continu bezig met het verzinnen van nieuwe slimmigheidjes om zo het systeem nog efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. Vaak merken we dat klanten niet op de hoogte zijn van de beste werkwijze. Deze blog gaat ervoor zorgen dat hier verandering in komt. Daarnaast is het een mooi platform om bepaalde tweaks en nieuwe features onder de aandacht te brengen. De processen van onze klanten staan continu onder druk en zijn onderhevig aan verandering. De Nederlandse recruitmentmarkt verandert immers continu. Wij proberen hierin vooruitstrevend te blijven en kritisch te kijken naar het verbeteren van onze software’’.

Nieuwe feature: meerdere organisaties per contactpersoon

De mogelijkheid om per contactpersoon meerdere organisatie te koppelen is regelmatig geopperd. Inmiddels kunnen we zeggen dat we dit hebben ingebouwd! Veel van onze agency klanten gebruiken Yellow Yard ook steeds meer voor hun salesactiviteiten. Voorbeelden hiervan zijn het uitbrengen van offertes, het bijhouden van een pijplijn en het opvolgen van relatiemanagement acties. Dit werkt heel handig binnen onze CRM en Sales module. Echter kwam het regelmatig voor dat een bepaald contactpersoon bij meerdere organisaties werkzaam was waardoor deze dubbel, zo niet driedubbel, in het systeem kwam te staan. Uitermate onhandig in het dagelijkse gebruik, dus dat moest beter! Je kunt nu per contactpersoon via het tabblad NAWT heel gemakkelijk meerdere organisaties toevoegen, waardoor er geen vervuiling binnen je CRM module optreedt.

Dit was het weer voor deze eerste maand. Tot de volgende!

Interessant artikel? Deel dit blog:
Recent Posts
Joost mag het weten