Joost mocht het weten; een nieuw begin!

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Ja, zo’n titel is even schrikken hè? Maar niet getreurd; soms is het tijd voor verandering! Na ruim twee en een half jaar gaat onze Joost Yellow Yard verlaten. Om op een gepaste wijze afscheid te nemen, deze allerlaatste Joost mag het weten.

Aldus Joost…

In februari 2017 ben ik begonnen bij Yellow Yard, als Client Support specialist. Door gelijk in het diepe te springen, oftewel door binnenkomende vragen altijd eerst zelfstandig te beantwoorden, heb ik in korte tijd veel systeem- én klantenkennis opgedaan. Voordat ik aanschoof wist ik niet zoveel van de recruitment branche. Laat staan wat de afkorting ATS betekent. Dat is nu wel anders!

Duizenden tickets zijn er door mijn handen gegaan. Net zoveel telefoontjes heb ik beantwoord. Op mijn eigen wijze, vaak voorzien van een grap of een persoonlijke anekdote. Ik heb mijzelf de afgelopen jaren binnen Yellow Yard flink kunnen ontwikkelen; niet alleen qua kennis, maar ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heb ik mooie stappen kunnen zetten.

En nu?

Die persoonlijke ontwikkeling is gelijk de voornaamste reden dat ik afscheid neem. Ik zal mij in de toekomst onder meer gaan storten op mijn eigen onderneming: FullGas.nl. Zo combineer ik mijn grote liefde voor de motorsport (jullie vast bekend zo langzamerhand) met mijn kwaliteiten op het gebied van website- en webshop ontwikkeling. Spannend, zo’n sprong in het diepe, maar ik heb er ontzettend veel zin in!

De 30e september komt met rasse schreden dichterbij en ik kan je verzekeren, hoeveel zin ik ook heb in deze carrière stap: ik ga Yellow Yard, alle lieve collegae, leuke klanten en technisch uitdagende vragen zeker missen. Ik dank jullie hartelijk voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en ondanks dat het nu geen ‘Tot tickens’ is, zeg ik zonder twijfel ‘Graag tot ziens’!

Joost

Yellow Yard gaat Joost missen!

Bij het lezen van deze blog bekroop onze Manon toch een vreemd gevoel; straks is er geen Joost meer. Laten we duidelijk zijn. We zijn trots op Joost.

Trots op wat hij de afgelopen jaren voor Yellow Yard gedaan heeft, zijn vrolijkheid, zijn hoge service niveau en zijn bereidheid altijd een stapje harder te lopen. De “Joost mag het weten” blog zal de komende tijd een ander tintje krijgen; we hebben namelijk een Dennis die graag zijn “kennis” deelt. Uiteraard blijft onze support stabiel doordraaien zoals men van ons gewend is, wellicht alleen zonder de gesprekken over motorsport 😉. Ook binnen Yellow Yard hebben we ons de afgelopen periode verdiept in een zo optimaal mogelijk service level. Dit resulteerde onder andere in het opzetten van een “Knowledge base” voor onze klanten en een nieuwe, op Agile gebaseerde werkwijze. Joost zijn plekje is gewild; inmiddels lopen de 2e ronde gesprekken met een aantal sollicitanten. Uiteraard stellen we onze nieuwe medewerker binnenkort aan je voor!

Joost, namens heel Yellow Yard: Enorm bedankt voor de afgelopen jaren, heel veel succes met je eigen onderneming en…. vol gas!

Interessant artikel? Deel dit blog:
Recommended Posts
Sneak-peek-Yellow-Yard-agenda-moduledennis-deelt-kennis