Nieuwe features Sales module!

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Steeds meer klanten gebruiken de Yellow Yard sales module. Ideaal om je pijplijn te kunnen monitoren en bij te sturen op het juiste moment.
De sales module is een aanvulling op de CRM module binnen Yellow Yard; het stelt je in staat om relevante informatie qua offertes en omzet bij het organisatie dossier te bewaren.

Omdat het aantal gebruikers groeit, groeit ook de vraag naar extra functionaliteiten en daar heeft ons development team de afgelopen weken dan ook iets mee gedaan.

Actuele sales inzichtelijk op dossier tabblad

Op het dossier tabblad van een organisatie zijn sinds kort twee extra blokken zichtbaar te weten: ‘Actuele sales’ en ‘Laatste sales’.
Bij de actuele sales staan alle salesregels welke de status ‘voorstel’ hebben, bij de laatste sales staan alle salesregels van de organisatie.
Zo kun je in één oogopslag zien wat er aan offertes uitstaat! Via deze blokken is het ook mogelijk door te klikken of een nieuwe salesregel aan te maken.

E-mail versturen vanuit de sales module

Het is mogelijk om rechtstreeks vanuit de sales module een e-mail te sturen met daarin de aanbieding/offerte.
Deze mail kan naar behoefte worden ingesteld met een sjabloon of met een leeg bericht. Ook algemene (inkoop) voorwaarden kunnen als standaard bijlage worden mee verzonden.
Op dit moment zijn we bezig met de uitrol van het versturen van deze e-mail vanuit de workflow-trigger binnen de sales workflow.
Uiteraard archiveren we de mail bij het dossier van de organisatie zoals je van ons gewend bent.

Sales workflow instellen

Voor onze klanten welke met de sales module werken hebben we een kosteloze sales workflow beschikbaar. Deze workflow kun je uiteraard naar je eigen smaak inrichten, evenals de keuze opties binnen de sales module zelf.
Net als bij de recruitment workflow(s) merken we in de praktijk dat het gebruik van de workflow binnen je (sales)proces ervoor zorgt dat je meer grip houdt op dit proces en er in één overzicht duidelijk terug te lezen is welke organisatie zich in welk stadium van je sales cyclus bevindt.

 

Werk jij nog niet met de Yellow Yard sales module? Neem contact op met je accountmanager om deze kosteloos een maand uit te proberen!

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recent Posts
Google for Jobs