Oktober updates: ga zorgeloos de herfst in met deze ATS tweaks

Leestijd: ongeveer 2 minuten

We maken bij Yellow Yard onderscheid tussen twee soorten updates. Zo hebben we geregeld minor updates: kleine tweaks op detailniveau in de applicatie. Daarnaast brengen we je een aantal keer per jaar major updates: grote aanpassingen aan een module of zelfs een hele nieuwe module zoals recent de integratie met Stiply en de nieuwe rapportage module.

In dit blog lichten we een aantal minor updates uit, die je veel gemak en plezier kunnen brengen in je werk als recruiter. Precies zoals je van ons gewend bent.

Helder overzicht van taken en afspraken

In onze Recruiters portal vind je aan de linkerkant altijd een overzicht van taken en afspraken. Dit kunnen interviews zijn, maar ook taken die automatisch zijn ingeschoten vanuit één van je workflows. We hebben je aanvullende mogelijkheden gegeven om dit overzicht naar smaak in te richten. Je kunt nu via je Instellingen het volgende aanpassen:

  • Of je afgeronde afspraken aan de linkerkant wil tonen
  • Of je afgeronde taken aan de linkerkant wil tonen
  • Of je Taken los van andere agenda-items aan de linkerkant wil tonen

Je kunt dit eenvoudig instellen via de onderstaande velden op de pagina ‘Instellingen’ -> ‘Voorkeuren’

Permalinks in je workflows

Al je workflow overzichten hebben een permalink gekregen. Permalink? Dat is een webadres dat je kunt delen met je collega recruiters. Wanneer je de permalink van een workflowonderdeel deelt met je collega, opent de workflow direct in Yellow Yard. Zo kun je een collega snel attenderen op actuele items in je workflow.

Extra beschikbare velden bij vacatures

Op veler verzoek hebben we een aantal nieuwe velden toegevoegd in de vacature module. Op verzoek zijn deze te activeren in de Klanten- en Managersportals.

  • Uren minimaal
  • Uren maximaal
  • Periode bij salaris
  • Periode bij minimaal en maximaal salaris

Heb je trouwens onze recentste inhoudelijke blogs al gelezen? Zo schreef Tessa over wervingscampagnes met een social twist en de kansen van locatie onafhankelijk werken.

Heb je vragen over één van deze aanpassingen, of wellicht een goed idee voor een toekomstige update? Schiet gerust een ticket in vanuit de Yellow Yard Recruiters portal!

 

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

    Recent Posts