Joost mag het weten #6

 In Blog, Joost mag het weten

Joost heeft vakantie! Daarom mag collega Dennis het deze maand weten.

Dennis is onze nieuwe collega. Hij is nu drie maanden bij Yellow Yard in de rol van Junior PHP developer aan het werk en meer en meer de steun en toeverlaat van Joost. Een aantal van onze klanten heeft al met hem kennis mogen maken in zijn rol als support medewerker.

Het zijn grote schoenen om te vullen, maar ik doe mijn best om een waardige vervanger te zijn van Joost. Op zich is dat niet heel anders dan de dagelijkse praktijk. Ik val in voor Joost waar nodig. En probeer dezelfde vriendelijke en geduldige werkwijze te hanteren waar onze klanten met Joost aan gewend zijn geraakt.
Zeker nu Joost een bijkomende rol binnen het SCRUM-team heeft gekregen, ben ik regelmatig de eerste in de rij om onze klanten te helpen.

Kerstig

Wat mij de laatste maand opvalt, is het optimisme en de vrolijkheid van de klanten die ik spreek. Vrijwel iedereen lijkt toe te werken naar een feestelijk einde van het jaar. Dat maakt mijn werk alleen maar leuker!  Al zijn ze wel ontzettend hard aan het werk. Druk bezig met de afronding van het jaar proberen zij zoveel mogelijk mensen met een goed vooruitzicht de kerstdagen in te sturen. Ik kan me ook voorstellen dat er niet een veel mooier cadeau denkbaar is. Maar als je dan om elf uur ’s avonds een supportvraag in het systeem ziet staan, zie je toch dat onze klanten zich momenteel het vuur uit de sloffen lopen!

Je merkt het: ik ben zelf ook wel in een beetje in de stemming geraakt de laatste weken. Dat is natuurlijk ook niet raar, want Yellow Yard pakt behoorlijk uit dit jaar. Onze klanten hebben al twee cadeau’s van ons gekregen en as-we-speak vindt de verkiezing van de Yellow Yard Recruitment Growth Award plaats. Waar overigens nog steeds voor gestemd mag worden, dat je het even weet.

In de lijn vind ik het ook leuk om te merken hoe de ‘gulle giften’ gewaardeerd worden. De meeste klanten vertellen maar wat graag over hoe blij ze zijn met de import-tool voor Linkedin en hoeveel ‘appjes’ ze al verstuurd hebben naar kandidaten in de laatste weken.

Toch wel fijn dat wij deze klanten in zo’n drukke periode hebben kunnen verblijden met een paar echte tijdsbesparingen. Dat maakt het wat ons betreft nog meer de moeite waard.
Namens Yellow Yard wens ik jullie hele fijne feestdagen en beloof ik jullie dat volgend jaar Joost weer gewoon op zijn plek zal zitten.

Tot tickens!

 

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!


Recent Posts