Joost mag het weten #10

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Een machtig mooie dag, zo kan ik het denk ik het beste omschrijven. De lancering van ons nieuwe platform Yellow Yard Next op de Recruitment Tech Demo Day in Utrecht afgelopen maand was tof. Er werden veel nieuwe producten gelanceerd, er waren veel bedrijven en concurrenten. Het was daarom van belang dat we ons gezicht even lieten zien, en dat deden we.  

Met support in mijn achterhoofd

Mijn dag begon al vroeg: de wekker ging om 05.05 (geen idee waarom ik hem niet gewoon om 05.00 had gezet), waarna ik om 06.00 op mijn motor zat richting Roden. Daar pakten Manon en ik de auto naar Utrecht. Om 23.00 waren we weer terug in Roden (bedankt urenlange file bij Lelystad), en als ik dan zo’n dag weg ben geweest merk ik toch dat ik de support mis. Gelukkig nam mijn collega Dennis dit met veel plezier over. De volgende dag werkte ik daarom wel dubbel zo hard om de support van de dag ervoor te verwerken. Alles voor een tevreden klant!

Celebrity style

Maar even terug naar het verhaal. Ik was natuurlijk niet mee naar Utrecht om mijn grote kennis van support te delen, maar om vooral veel klanten te ontmoeten. Op de een of andere manier ben ik toch gebombardeerd als het gezicht van Yellow Yard, en blijkt mijn populariteit behoorlijk te zijn gestegen. Ik voelde me een heuse celebrity. “Goh, je bent het echt!” en “Ben jij nou die van Joost Mag Het Weten?” waren de populairste uitspraken van de dag. Maar ik geef ze groot gelijk: met mijn baard ben ik ook niet te missen.

Ontzettend leuk om te merken dat zoveel mensen mij door mijn rol binnen Yellow Yard inmiddels kennen.

Nieuw: Yellow Yard Next

Natuurlijk heb ik nog wel even wat te zeggen over ons nieuwe platform, Yellow Yard Next. Op de beurs gaven we een sneak preview: Manon deed er een praatje over (want dat kan ze goed). We hebben daar vooral laten zien hoe het eruit gaat zien. De lancering van ons platform Yellow Yard Classic was ongeveer 10 jaar geleden. Achter de schermen werken we nu al twee jaar aan een volledig nieuw platform, bomvol nieuwe technieken en functies. Hiermee kunnen onze gebruikers razendsnel hun werk doen. Vanaf begin 2019 gaan jullie hier meer van zien. Wat het vooral gaat brengen? Plezier in recruitment!

Houd je ons ondertussen in de gaten op Facebook en LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte van alles omtrent Yellow Yard Next. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief zul je ook alle nieuwtjes en ontwikkelingen van ons ontvangen.

Tot tickens!

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recommended Posts
Corporate recruitment