Joost mag het weten #16

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Het is alweer de laatste maand van het jaar. Ongelooflijk hoe snel dit jaar is gegaan. In deze ‘Joost mag het weten’ neem ik je mee in de drukte en gezelligheid van december bij Yellow Yard. Benieuwd? Lees dan snel verder! 

Christmas ready

Nu de Goedheiligman het land weer heeft verlaten, maken we ons bij Yellow Yard op voor de Kerst. Ieder jaar opnieuw is dit een drukke periode; door overgebleven budgetten sluiten we vaak in het laatste kwartaal veel nieuwe klanten aan. Manon en Jeroen rijden van hot naar her om demo’s te geven en trainingen te doorlopen met nieuwe en bestaande klanten. En nadat een klant live is gegaan merken we dat altijd wel even in de support belasting. 

Nieuwe vragen, kleine aanpassingen, nog even wat extra ondersteuning. Geen probleem uiteraard: service is belangrijk voor ons!
Aan mij de taak om samen met Johan, Dennis en Johan Roel zorg te dragen voor een vlotte afhandeling, zonder dat de reguliere tickets in het gedrang komen. 

Van toertochtjes tot raceteam

Om ook te kunnen ontspannen naast deze drukke topjob ben ik, zoals enkelen wellicht al weten, in 2018 serieus begonnen met motorrijden en -racen. Een lang gekoesterde droom, die nu wel heel erg rap vorm aanneemt! Van wat toertochtjes over de prachtige wegen in de provincie Groningen naar een professioneel opgezet raceteam in 2019. Super gaaf! Je kunt mij in 2019 treffen op circuits zoals Assen, Zandvoort, Zolder en Spa Francorchamps (BE). Met de knie aan de grond natuurlijk.

Joost

Joost @ TT Circuit Assen

Bijzondere verzoekjes

Als laatste wil ik mijn blogruimte graag nog even wijden aan enkele ‘bijzondere’ verzoekjes. Zo af en toe krijgen we op support te maken met niet alledaagse, maar wel hele leuke vragen.

Verleden week gaf een klant aan zijn website graag in kerstsfeer te willen hebben. Wij hebben deze website in eerste instantie ontwikkeld en samen met Gijs ben ik gaan kijken naar mogelijkheden. Volledig re-designen was geen optie gezien de tijd en kosten, maar creatief als we zijn, hebben we het laten sneeuwen op de homepage. Hoe leuk is dat! Bijzondere vragen/verzoeken maken of breken soms de dag. Tof dat niet alleen wij, maar ook onze klanten wel eens ‘out of the box’ denken!

Vanaf mijn warme werkplek in hartje Groningen wens ik iedereen hele fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en succesvol 2019!


Tot tickens!

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recommended Posts
Yellow Yard - binnen de zorgWist je dat Yellow Yard in 2018..