Joost mag het weten #11

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Ondanks dat het al maandenlang tropisch warm is en de thermometer op dit moment 29 graden aantikt, vermaak ik me prima op kantoor. Tot 17.30 uur hard aan het werk, en daarna als de wiedeweerga naar buiten om nog een paar zonnestraaltjes te pakken.

Vol gas in de vakantie

MettetNa drie weken genieten van de zon, vaak met een helm op m’n kop, was het vorige week ook voor mij weer tijd om aan de slag te gaan. Die drie weken vakantie deden me goed! De stad Groningen verveelt nooit, maar om er toch even uit te zijn ben ik naar het Belgische Wallonië gereden. Met de motor achterin een busje, om op het circuit van Mettet een circuittraining te volgen. Machtig! Daarnaast heb ik genoten van de omgeving vanuit een Airbnb’tje aan de Maas (La Meuse).

Toen ik na mijn vakantie terugkwam ‘op support’, viel de berg werk me reuze mee: het schip was tijdens mijn vakantie goed drijvende gehouden door mijn collega Dennis. Net als ik genoten natuurlijk ook een hoop Yellow Yard klanten van hun welverdiende vakantie, waardoor de drukte gelukkig meeviel. De vragen die binnenkwamen werden zoals altijd snel, goed en volledig beantwoord. Wat een team!

Sportieve avonturen

Naast mijn sportieve avonturen in België staat er straks nog een sportieve activiteit op de planning: met het Yellow Yard team doen we mee aan de Bedrijvenloop van de 4 Mijl in Groningen. Toch zie ik dat minder zitten dan die trip naar Wallonië: de eerste drie oefenmijlen heb ik er inmiddels op zitten. Toen mijn mountainbike mij even in de steek liet moest ik mijn hardloopschoenen wel aantrekken. Gelukkig heb ik dat overleefd. Maar om mijn bijdrage onvergetelijk te maken, zijn er nog wel wat meer oefenkilometers vereist…

Versterking & Yellow Yard Next

Tijdens de iets rustigere periode in de zomervakantie schuiven er ook nieuwe talenten aan bij Yellow Yard. Mauricio verzorgt vanaf nu de werkenbij-websites voor klanten. Daarnaast schuift Johan Roel (een goede vriend van mij ook nog) aan als implementatie specialist. Vanwege de groei en vorderingen van Yellow Yard, was versterking ook echt nodig! De bijdragen van Mauricio en Johan Roel zorgen er daarnaast voor dat er extra tijd vrijkomt om te werken aan Yellow Yard Next, waar ik in mijn vorige blog al wat over vertelde.  

Plannen en nieuwe ontwikkelingen

Organisatiegewijs hadden we een goede maandafsluiting. We zijn bezig met nieuwe producten en maken een flinke doorontwikkeling. Ondertussen blijven we Yellow Yard Classic volop doorontwikkelen om de markt voor te blijven. Dit is altijd onze kracht geweest en dat moet ook zo blijven. We zijn niet alleen het meest klantvriendelijke ATS, maar streven ernaar om ook de beste in ons vak te worden en te blijven.  

Houd je ons ondertussen in de gaten op Facebook en LinkedIn? Daar houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes en ontwikkelingen rondom Yellow Yard. Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief zul ook alle nieuwtjes en ontwikkelingen van ons in je mailbox ontvangen.

Tot tickens!

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recommended Posts
Recruitment software: waar zitten de adders onder het gras?