Joost mag het weten #13

Leestijd: ongeveer 1 minuut

September is aangebroken en dat betekent dat behalve het Yellow Yard team ook onze klanten weer terugkomen van vakantie. En dat merk je: het is een stuk drukker nu iedereen zijn cocktails, vakantieparken en strandbedjes weer heeft achtergelaten. Massaal stellen klanten ook nu goede, lastige en belangrijke vragen die ik met alle liefde oppak bij de support.

Smoothies, sapjes en ander gezond spul

Naast het achter ons laten van de zomerperiode staat deze maand in het teken van gezond leven. De 4 mijl komt steeds dichterbij (waar ik al eerder over vertelde) en dat is te merken. De WhatsAppgroep voor deze pittige dag is aangemaakt, waarin we afspreken om met elkaar te gaan hardlopen. Wat een team: we gaan als een speer straks! Ik ben zelf ook al aan het trainen, maar het blijft spannend hoor. Gelukkig staat er op kantoor een koelkast gevuld met steeds meer gezond fruit, groene smoothies, sapjes en ander gezond spul.

Yellow Yard Team talk: motivatie en goede moed!

Begin deze maand trapten we weer af met de Yellow Yard Team Talk. Wat we daarin bespreken? Mijlpalen, de huidige situatie en onze toekomstplannen. Even de koppen bij elkaar. Dit levert voor mij veel op; het is toch wel stoer om te zien wat we hebben bereikt met zijn allen en het geeft ons weer veel motivatie en goede moed voor de volgende maand.

Ondanks een heerlijke (na)zomer gaan we nu toch echt de herfst tegemoet. Ik ben echt een zomermens, maar vind ik het prima dat we het einde van het jaar naderen. De herfstkleuren, samen thuis bij de kachel en warmpjes op kantoor kan ik zeker wel waarderen. Jij ook toch?

Tot tickens!

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recommended Posts
Recruitmenttrends 2.0De 4 CV-trends waar je CV-wizard geen raad mee wist… tot nu!