Johan Roel mag het (deze keer) weten

Leestijd: ongeveer 1 minuut

Met de komst van onze nieuwe collega Johan Roel geven we nu eens een andere draai aan onze vaste maandelijkse JMHW blog! Geen Joost mag het weten, maar Johan Roel mag het weten deze keer!

Implementatiespecialist: iedereen aan het werk zetten!

Sinds 1 augustus van dit jaar mag ik mezelf implementatiespecialist noemen. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het gehele implementatietraject binnen Yellow Yard, als er een nieuwe partij klant is geworden. Daarnaast zet ik hierbij mijn collega’s van support, development en onze front-end-designer graag aan het werk.

Voordat ik begon bij Yellow Yard, ben ik werkzaam geweest bij een webhosting partij waar ik veel contact had met klanten en veel kennis op het gebied van ICT heb vergaard. Omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging ben ik bij Yellow Yard uitgekomen, waar ik momenteel met veel plezier werk.

Recruitment software en -websites

Wist je dat wij, naast recruitment software, ook specialistische recruitment websites aanbieden? Ook in dit traject ben ik verantwoordelijk voor de implementatie en zorg ik voor de communicatie tussen Yellow Yard en onze klanten. Eigenlijk kun je wel stellen dat ik de schakel ben tussen de klant en onze developers. Het is daarbij mijn uitdaging om het gewenste resultaat te behalen en te vertalen tot begrijpbare taal voor onze developers.

In beide situaties beginnen we met een inventarisatiegesprek, waarbij ik gezamenlijk met de klant alle wensen in kaart breng en ervoor zorg dat de benodigde informatie tijdig wordt aangeleverd. Ik ben gedurende het gehele traject het vaste aanspreekpunt. Daarnaast zorg ik ervoor dat het gehele traject, voor zowel implementaties als websites, tot een goed einde wordt gebracht. Pas wanneer alle betrokkenen tevreden zijn, ben ik dat ook!

Leuk om even kennis gemaakt te hebben, en wie weet: tot de volgende keer!

Interessant artikel? Deel dit blog:

Plan direct een online demo in!

Benieuwd geworden naar Yellow Yard? Laat je e-mailadres achter voor onze brochure en vraag direct een demo aan!

Recommended Posts
De 4 CV-trends waar je CV-wizard geen raad mee wist… tot nu!Social recruitment