Joost mag het weten #15

Leestijd: ongeveer 2 minuten

Nadat Johan Roel vorige maand zijn verhaal deed, is de eer nu weer aan mij! Klanten merkten soms zelfs op dat mijn maandelijkse blog niet verscheen (ondanks dat Johan Roel natuurlijk veel leuks te melden had) en dat deed me goed!

Eindejaarsdrukte

Nu we al halverwege november zijn en de herfstbladeren de weg bedekken, is het soms wel even omschakelen. Geen terrassen meer, maar in het donker vertrekken en thuiskomen. Om de ‘herfstdip’ voor te blijven, ga ik regelmatig op mijn mountainbike het bos in en rijd ik op trial motoren. Best een prima sportieve invulling en zo krijg ik de nodige portie buitenlucht binnen!

Naast vertier in mijn vrije tijd, zorgt dit seizoen ook voor gezelligheid op kantoor. Op de werkvloer bij Yellow Yard is het balletje opgegooid voor een Sinterklaas-LAN-Party rondom de feestdagen. #zinin!

Aan het einde van het jaar zien we altijd een hogere belasting op onze Sales-afdeling; ook vanuit Support werken we hier aan mee. Veel interne vragen kunnen door ons beantwoord worden, waardoor we snel kunnen schakelen in offertes en aanvragen. Leuk om daar een bijdrage aan te kunnen leveren!

We Appen!

Graag wil ik het nog even hebben over het belang van social recruitment, waar we al eerder een blog over schreven en waar we ook nog lang niet klaar mee zijn. Onze nieuwe feature “Solliciteren via WhatsApp” is natuurlijk al even beschikbaar en door vele bedrijven en instellingen inmiddels gebruikt. Dennis past de sollicitatieformulieren aan en ik verzorg de uitleg aan onze klant. Vervolgens kan de kandidaat op de WhatsApp knop klikken om te solliciteren en/of meer informatie te vragen aan de recruiter achter de vacature. De klantreacties die binnenkomen zijn enthousiast: weer een drempel verlaagd!

Kortom: Solliciteren via WhatsApp is voor veel klanten en voor ons een echte blijmaker! Mocht je nog meer willen lezen hierover, pak dan onze laatste blog over solliciteren via WhatsApp er nog even bij!

Wat wil jij weten?

Voor volgende blogs, zou ik het super vinden om input te krijgen vanuit jou. Zijn er dingen waar je tegenaan loopt in het gebruik van Yellow Yard? Zet ze op de mail naar support@yellowyard.nl ! Per maand kies ik 1 of 2 onderwerpen uit waarover ik in mijn blog een stukje uitleg ga geven!

Tot mailens!

Interessant artikel? Deel dit blog:
FacebookTwitterLinkedInWhatsAppEmailKopieer url
Recommended Posts
Joost mag het wetenJoost mag het weten